Islandersin fani pilkkasi Hurricanesin voitonjuhlintaa – seuralta osuva kuitti

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Carolina Hurricanes kaatoi hieman ailahtelevasti viime aikoina pelanneen St. Louis Bluesin viime yönä kotikaukalossaan maalein 5-2. Teuvo Teräväinen keräsi kaksi syöttöpistettä ja Sebastian Aho 1+1.

Voittoseremonioissa nähtiin nyrkkeilykehien kuuluisuus, kun moninkertainen maailmanmestari Evander Holyfield kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan.

Tällä kertaa ottelun jälkeisen shown aiheena oli tähtivieraan taustan mukaisesti kahdenkeskinen nyrkkeilymatsi, johon osallistui Jordan Martinook, Hurricanesin kovanaama. Kuten arvata saatoi, sai Martinook kyytiä Holyfieldiltä ja mies raahattiin pois kaukalosta. Showsta huolimatta tilanne näytti varsin aidolta, kuten alta voi katsoa:
New York Islandersin fani piti esitystä teennäisenä ja mainitsi myös T-paidat, joita lingottiin Carolinan katsomoon aikaisemmin. Paidoissa oli viesti Don Cherrylle, joka oli haukkunut Carolinan pelaajia ”ääliöiksi”, joten ”ääliöpaitoja” piti kotiyleisönkin saaman.

Hurricanes oli vastannut mielipiteensä esittäneelle kannattajalle ”jakavansa mieluummin paitoja kuin muovikäärmeitä”, joilla Islanders kuittaili John Tavaresille, miehen palattua kilpailijan paidassa entiseen kotihalliinsa.

Kansikuva: Grant Halverson/Getty Images