NHL-treidien viimeinen päivä – tästä vahvistuneet siirrot

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Siirtoihin on aikaa vain tunteja. Tunnetusti viime hetkellä julkaistaan paljon sellaisia siirtoja, joiden ehdoista ja korvauksista on keskusteltu viimeiseen asti.

Toronto Maple Leafs hankki hyökkääjä Nicholas Baptisten Nashville Predatorsista. Oikean laitahyökkääjän paikkaa pelaava Baptiste on pelannut AHL-sarjaa Milwaukee Admiralsin riveissä tällä kaudella, tehoin 12+10=22, yhteensä 55 ottelussa.

Spencer Watson siirtyy Chicago Blackhawksista Los Angeles Kingsiin. Vaihdossa Blackhawks saa Matheson Iacopellin. Molemmat ovat nuoria hyökkääjiä ja he ovat pelanneet NHL:n alasarjoissa.

Anaheim Ducks kauppasi puolustaja Brandon Montourin Buffalo Sabresiin ja sai vaihdossa Brendan Guhlen sekä ensi kesän varaustilaisuuden 1. kierroksen varauksen. Molemmat ovat isokokoisia, nuoria puolustajia. Montour on muutaman vuoden vanhempi ja hänellä on enemmän NHL-kokemusta.

Anaheim teki pelaajakaupan Ottava Senatorsin kanssa ja sai Brian Gibbonsin riveihinsä. Senators sai vaihdossa isokokoisen puolustajan, Patrick Sieloffin. Sieloffin ura NHL:ssä on vasta alkamassa, kun taas Gibbons on kokenut sentteri. Gibbonsin peliaika on jäänyt varsin vähiin Senatorsissa, joten hän saanee enemmän peliaikaa siirron myötä.

Kaupoista merkittävimpänä voidaan pitää Detroit Red Wingsin Gustav Nyquistin siirtymistä San Jose Sharksiin. Detroitin parhaisiin pistemiehiin kuuluva ruotsalaislaituri on koonnut tällä kaudella tehot 16+33=49 yhteensä 62 ottelussa. Vaihdossa Red Wings saa ensi kesän 2. kierroksen varausvuoron ja ehdollisena kesän 2020 kolmannen kierroksen varausvuoron.

Lähde: nhl.com