NHL:n siirtoraja menee umpeen huomenna – millaisia tarjouksia markkinoilla liikkuu?

NHL:n jumbojoukkue Ottava Senatorsin oikea laitahyökkääjä Mark Stone on yksi kuumimmista huhuista siirtomarkkinoilla. Senatorsin tämän kauden paras pistemies on viimeistellyt 59 ottelussa tehot 28+34=62. Kanadalaisella on ikää 26 vuotta.

Huhujen kohteena on ollut myös New York Rangersin Kevin Hayes, 26-vuotias vasen laitahyökkääjä/sentteri. Hayesin tehot ovat 14+28=42 kauden 51 ottelussa.

Philadelphia Flyersin Wayne Simmondsin nimi on myös mainittu treidihuhuissa. Romuluinen ja kokenut laitahyökkääjä on takonut aiemmilla vuosilla neljä 50-60 pisteen kautta, mutta viime kaudella trendi oli laskeva ja tällä kaudella teholukemat ovat pudonneet lukemiin 16+11=27, kaikkiaan 62 ottelussa. Vahvasta vääntäjästä saisi kuitenkin oivan likaisen työn tekijän ja vahvan taklaajan playoffeihin.

Winnipeg Jets on tarjonnut sopivan ehdokkaan löytyessä ensimmäisen kierroksen varausvuoroaan ja Detroit Red Wingsin kokenut ruotsalaishyökkääjä, 29-vuotias Gustav Nyquist on myös siirtohuhujen kohteena. Nyquistin saldo tältä kaudelta on 15+33=48, otteluita yhteensä 61. Nyquist viihtyy molemmilla laitahyökkääjän tonteilla.

Viimeisimpien vahvistettujen siirtojen osalta Dallas Stars sai hyökkääjä Mats Zuccarellon New York Rangersilta ja vaihdossa kaksi ehdollista toisen kierroksen varausta vuosille 2019 ja 2020.

Lähteet: nhl.com, TSN

Kansikuva: Getty Images