Teemu Pulkkinen debytoi taalajäillä

Pulkkinen nousi Detroitin kokoonpanoon (Getty)

Teemu Pulkkinen pelasi viime yönä ensimmäisen NHL-ottelunsa kun Detroit kohtasi Edmontonin. Pulkkinen pääsi heti voiton makuun sillä Red Wings kaatoi Oilersin 2-1 voittolaukauskisan jälkeen. Luottoa mieheen on, sillä tulokas oli jäällä kolmannen erän lopussa Detroitin hakiessa voittoa ylivoimalla. Mies pääsikin tuuttaamaan lämärinsä hyvältä paikalta, mutta Viktor Fasth Edmontonin maalilla oli hereillä.

”Kiva peli, pelasimme voitosta. Kun täällä pelaa, vain voitto merkitsee, oli kiva saada voitto ensimmäisessä pelissä” -Pulkkinen keroi seuransa nettisivuilla.

Pulkkinen esitti myös toisenlaista osaamistaan, kun hän taklasi komeasti Edmontonin David Perronin lonkalla nurin.

”Se taisi olla ensimmäinen taklaukseni koko kaudella”

Pulkkinen pelasi ottelussa lopulta vain reilut seitsemän minuuttia, mutta noilla esityksillä on varmaa, että mies saa vielä mahdollisuutensa näyttää. Edmontonin Jesse Joensuu pelasi ottelussa vajaa kahdeksan minuuttia ja jäi ilman tehomerkintöjä.

Washington Capitalsin uusi Supertähti?

Myös muualla NHL:ssä tapahtui. Evgeni Kuznetsov tuli suurella hälinällä KHL:stä jatkamaan kauttaan Washington Capitalsiin. Kaksi ensimmäistä ottelua meni neloskentässä pelirytmiin totutellessa, mutta kolmannessa alkoi tapahtumaan. Mies teki heti seurahistoriaa keräten kolme syöttöpistettä yhdessä ottelussa tulokaskaudellaan. Capitals kaatoi Kuznetsovin syötöillä Vancouver Canucksin 4-3.