Teuvo Teräväinen NHL-kierroksen suomalaisnimi, Carolina vahvisti asemiaan playoff-porukassa

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Carolina Hurricanes kävi hakemassa Coloradon kotiluolasta voiton ja aiheutti lisää harmaita hiuksia Avalanchelle, joka uhkaa jäädä ulos kevään jatko-otteluista. Coloradon onneksi myös sen pahimmat kilpakumppanit jäivät pisteittä.

Toisen erän puolivälissä Hurricanes avasi maalihanat. Keskialueen kampituksen seurauksena Avalanchelle oli tulossa jäähy ja puolustajat ikään kuin jähmettyivät ihmettelemään tilannetta. Kiekko pelattiin nopeasti laidasta sisään ja Doug Hamilton pääsi vapaasti viimeistelemään keskeltä tilanteeksi 1-0.

Kolmannen erän 7. minuutilla Carolinan hyökkäys käynnistyi kolmella kolmea vastaan. Teuvo Teräväinen sai kiekon laidassa, syötti toiseen aaltoon ja Teräväisen kautta takaisin suoraan maalille, josta Andrei Svechnikov viimeisteli rystyltä lukemiksi 2-0. Svechnikov viimeisteli vielä toisenkin maalin tyhjään Coloradon pömpeliin ja syötön tarjoili jälleen Teräväinen.

Mikko Rantasella oli omat paikkansa kotijoukkueen leirissä, mutta ylärimaa lähemmäs mies ei päässyt. Petr Mrazek pelasi loistavan ottelun Hurricanesin maalilla ja torjui 38 kertaa.