Wildin päävalmentaja haukkui pelaajansa

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Minnesota Wildilla ei kulje. Joukkue on hävinnyt All-Star-tauon jälkeen neljä ottelua putkeen ja kaiken lisäksi kapteeni Mikko Koivu päätyi loppukaudeksi sairastuvalle, joten Bruce Boudreaun hermo alkaa mennä.

Viime yönä Wild kärsi kotikaukalossaan 1-4-tappion Edmonton Oilersin hakiessa pisteet. Tappion jälkeen 64-vuotiaan valmentajan tunteet kiehahtivat. Boudreau totesi riitelevään sävyyn useiden pelaajiensa näyttävän pelkiltä tyhjiltä kuorilta sen sijaan, millaisena hän on tuntenut heidät 2,5 vuoden aikana.

Tällainen lausunto ei ole uutta Boudreaun suunnalta, sillä hän on aikaisemminkin huudellut mediassa julkisia lausuntoja pelaajistaan. Tammikuun 13. päivänä Detroitille koetun 5-2-tappion jälkeen Boudreau paasasi mediassa, mainiten Eric Staalin ja Mikael Granlundin huonot esitykset.

”Jos parhaat pelaajat eivät ole parhaita pelaajiasi, niin et voita ottelua, niin yksinkertaista se on”, totesi Boudreau tuolloin Minnesotan Twitter-kanavalla.

Tähän mennessä Boudreau on luotsannut Wildin kahdesti playoffeihin ja tälläkin kaudella se on mahdollista, joten joukkueen otteiden jatkuessa samanlaisena nähdään varmasti lisää tilitystä pelaajien suuntaan.

Lähde: BarDown, Twitter

Kansikuva: Hannah Foslien/Getty Images