Toronto kaatoi tappiokierteeseen ajautuneen Coloradon vieraskentällä, Kasperi Kapanen osui kahdesti

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Colorado Avalanche on ajautunut karmeaan tappiokierteeseen. Edellisestä kymmenestä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden ja perättäisiä tappioita on jo kahdeksan. Tällä kertaa oli Toronton vuoro hakea pisteet Avsin kotiluolasta, josta kotiyleisö on poistunut pettyneenä jo viidesti perättäin.

Maalinteon aloitti Kasperi Kapanen, joka rynnisti kiekonriiston jälkeen Coloradon pakkien välistä hyökkäykseen. Auston Matthews nosti taiturimaisesti kiekon pakkien yli ja Kapanen otti kiekon taitavasti kädellä vastaan ja viimeisteli lukemiksi 1-0. Kotijoukkueen Ryan Graves laukoi myöhemmin samassa erässä siniviivalta tilanteeksi 1-1.

Toisessa erässä jäähyt koituivat Avsin kohtaloksi. Joukkue sai kolme kaksiminuuttista alle kahden minuutin sisällä ja Toronto rankaisi niistä kaikista. Maalien välillä ei ehtinyt kulua edes kahta minuuttia, kun Matthews, Nazem Kadri ja Kapanen heiluttivat maaliverkkoa ylivoimalla. Matthews keräsi lisäksi illan toisen syöttöpisteensä ja John Tavares sai kaksi syöttöpistettä.

Maalisuman jälkeen Semyon Varlamov vaihdettiin maalilta pois ja tilalle tuli Philipp Grubauer. Päätöserässä molemmat joukkueet osuivat vielä kerran, joten ottelu päättyi lukemiin 2-5. Kotijoukkueelta osui Alexander Kerfoot ja Nazem Kadri viimeisteli toisen maalinsa Torontolle.

Coloradon tehotrio Rantanen – McKinnon – Landeskog jäi jälleen ilman tehopisteitä.

Kapanen on nyt viimeistellyt tällä kaudella 18 maalia ja 34 tehopistettä.