Vetomiehet: Paluu kendoon

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Farssi. Eilinen oli farssi, elämä on farssi. Siltä se ainakin hetkellisesti tuntuu. Keskiviikon Harry Potter -teemalla tehty täsmähyökkäys salibandyyn ja Championshipiin ei olisi voinut mennä huonommin. Vaatii taitoa, että saa vedettyä kaksi alle 1.50-kertoimista kohdetta ketuiksi.

Mutta onneksi elämä jatkuu ja panostaso on sidottu yksiköihin.

Nyt kuitenkin palataan jääkiekon pariin. Dallas Stars osoittaa heräilemisen merkkejä NHL-kaukaloiden puolella. Kaksi voittoa putkeen (Buffalo & Toronto) kotijäällä ja nyt vastaan asettuu Jets, joka saapuu Texasiin St. Louisista.

Patrik Laine -mania valtaa Suomea, mutta me pistämme hieman jäitä hattuun ja tunnustamme myös kotijoukkueen mahdollisuudet. Jets ei missään nimessä ole profiloitunut mitenkään loistavaksi puolustuspään joukkueeksi, ja Dallasin kohdilleen loksahteleva hyökkäys pääsee tekemään yöllä tuhojaan.

Jetsin verkkoon on isketty vieraskaukaloissa häkellyttävät 3,07 maalia ottelua kohden, joten me otamme ilomielin pelejä Dallasin kautta. Ei sillä, että tähtipaitojenkaan puolustuspelaaminen kotijäällä (2,4 GAA) aiheuttaisi himoa tatuoida Kari Lehtosen tai Antti Niemen nimeä pakaroihin, mutta on se parempaa kuin Jetsin puolustuspelaaminen.

Starsilla on oiva sauma napata puhdas voitto, ja kun Unibet tarjoaa kerrointa 2.25, hyväksymme tämän peleihin mukaan.

Torstain pelivalinta

NHL: Dallas Stars – Winnipeg Jets
Dallas Stars @ 2.25, 2u (linkki vie suoraan Unibetin NHL-kertoimiin)  

Kuva: Tom Pennington / Getty Images