Vetomiehet: Harry Potter Edition

Lähde Tikin kanssa Floridaan 5 € betsillä!

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Keskiviikkoa! Kovaa oli huutelu niin Twitterissä kuin muissakin kanavissa, mutta Minnesota Wild piti meille arvokkaan opetustuokion: Wild on oikeasti todella hyvä joukkue tällä hetkellä. Takkiin tuli siis Öljymiesten kelkassa.

Vetomiehet lähtevät tähän päivää vahvasti teema edellä. Vetomiehet matkaavat maantiellä kaksivaunuisella rekalla ja päivän vedonlyöntiteemaksi on valittu Harry Potter.

Rekan ensimmäiseen vaunuun varma osuma löytyy Salibandyn divarista ja sarjakakkonen SB Welhoista. Kuopiolaisseura on brändännyt kotihallinsa Tylypahkaksi, joka on ollut vieraille vaikea paikka. Welhot ovat olleet muutenkin Vetomiesten tarkassa syynissä, sillä joukkuetta luotsaa menestyneen vedonlyöntikollektiivin sittemmin jättänyt perustaja jäsen Janne Kainulainen, kuopiolaisten oma Albus Dumbledore.

Divarissa pelattavat pudotuspelit tekevät runkosarjasta merkityksellisen loppuun asti ja kaksi pinnaa sarjakärki Erä Akatemiaa perässä oleva Welhot hamuaa varmasti kotietua päätyyn saakka. Sarjapaikastaan taisteleva LeBa-96 on sympaattinen ja kovasti taisteleva ryhmä, mutta Albus Kainulaisen kivikovaa ryhmää vastaan kontiolahtelaisilla ei pitäisi olla sitä kuuluisaa palaakaan.

Rekan toinen vaunu löytyy Koilis-Englannista. Liian hyvänä Championshipiin pidetty Newcastle lepyytti itsensä ulos FA Cupista, joten yksi koko sarjan parhaista pelaajista, erehdyttävän paljon Harry Potter -pahis Voldemortia muistuttava Jonjo Shelvey on taas dominoimassa keskikenttää.

Suorassa nousussa kiinni oleva Newcastle kohtaa St James’ Parkilla totutussa kaaoksessa olevan Queens Park Rangersin. Syksyn kohtaaminen Lontoossa meni Newcastlelle peräti 6–0, eikä sarjanousija Burtonille viikonloppuna hävinneen QPR:n tilanne näytä vahvalta. Niinpä luotetaan Voldermortin pahuuteen ja siihen ettei Harry Potter tule vielä noutamaan Shelveyä, kuten monen joukkueen kannattajat kuulapäälle laulavat.

Keskiviikon pelivalinta

SB Welhot (salibandyn divari) + Newcastle (Championship) -tupla @ 1.54, 3u

*Kohteet poikkeuksellisesti kotimaiselta Veikkaukselta.

Kuva: AOP