Washingtonin kotikenttä jälleen Winnipegin peikkona, Calgary kaatoi Vegasin tehoketjunsa johdolla

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Washington – Winnipeg 3-1

Capitals voitti jo seitsemännen ottelun peräkkäin ja viimeiseen kymmeneen otteluun mahtuu vain yksi ainoa tappio. Kotijoukkueen jenkkiveskari Pheonix Copley oli hyvässä vireessä, pysäyttäen 33/34 laukausta. Vastakkaisessa päädyssä Connor Hellebyuck torjui vain 15/17 kertaa. Paljon peliaikaa saanut Jetsin ykköskenttä Patrik LaineMark ScheifeleBlake Wheeler jäi ilman tehomerkintöjä. Jets on hävinnyt seitsemän edellistä vierasottelua Capitalsin vieraana.

Ottelun kohokohdat tästä:
Pittsburgh – Boston 4-2

Penguinsin ykköskenttä Jake Guentzel – Sidney Crosby – Jared McCann teki joukkueelleen kolme maalia, McCannin osuessa kahdesti tolppien väliin. Crosbylle yksi syöttöpiste ja Guentzelille 1+1. Molemmat joukkueet laukoivat paljon ja maalivahdit olivat täystyöllistettyjä. Tuukka Rask availi vaihtopenkin luukkua. Bostonin kuuden ottelun voittoputki katkesi, mutta joukkue on silti tukevasti oman divisioonansa kakkosena.

Ottelun parhaat palat:
Calgary – Vegas 6-3

Flames oli hävinnyt neljä ottelua putkeen seitsemän voitetun ottelun jatkoksi, joten läntisen konferenssin kärkipaikka oli muuttunut kakkossijaksi. Voiton myötä Calgary on taas keulapaikalla. Ottelun paras ketju oli eittämättä Calgaryn Michael Frolik – Mikael Backlund – Matthew Tkachuk. Frolik syötti peräti neljä maalia, Backlundille saldo 2+1 ja Tkachukille 3+1.

Ottelun maalikimara ja parhaat palat:
Anaheim – Los Angeles 2-3

Tyynenmeren divisioonan jumbojoukkueiden kohtaamisesta ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Kings ratkaisi voiton tehokkaalla avauserällään, jonka se vei maalein 3-1.

Ottelukooste:
Kansikuva: Getty Images