Päivän MM-poiminta: Juuttien sankari Nichlas Hardt

Tänään poimitaan pelaaja, joka osoitti eilisessä kamppailussa olevansa sen arvoinen. Vaikka Tanska hävisi voittomaalikisassa Slovakialle, oli juuttien riveissä yksi pelaaja, joka nousi esiin. Hän on muun muassa Jokereita edustanut Nichlas Hardt.

Hardt oli kentällä ollessaan alati vaarallinen pelaaja. Taitonsa lisäksi hän osoitti kykyä myös fyysiseen peliin, ja slovakialaiset saivat sen tuntea nahoissaan.

Moni muistaa Hardtin jo Helsingin ajoilta, kun mies pelasi Jokereiden paidassa Liigaa. Hän esitti jo silloin hyviä otteita ja oli selkeä vahvistus. Tanskan kaltaiselle joukkueelle tällainen pelaaja on ilman muuta lottovoitto, sillä kovinkaan montaa tähteä ei tuosta joukkueesta löydy.

Hardt onnistui myös maalin teossa Slovakiaa vastaan (All Over Press)

Hardt onnistui myös maalinteossa Slovakiaa vastaan (All Over Press)

Eilisessä Slovakiaa vastaan pelatussa pelissä mies iski yhden maalin ja ampui maalia kohden neljä kertaa. Mieleen painui muun muassa tilanne, kun Hardtilla on kiekko maalin sivustalla ja hän yrittää ujuttaa sen slovakiveskarin kautta maaliin. Tällä kertaa se ei onnistunut, mutta siitä yrityksestä näkee, millainen pelimies on kyseessä.

Hardtin kenttä ei ollut jäällä yhdenkään takaiskumaalin aikana ja hänen vitjansa iski kaksi maalia Tanskan kolmesta.

Tanskan ykköskentässä pelaa Hardtin lisäksi Morten Madsen ja Julian Jakobsen. Heidän takanaan häärivät Daniel Nielsen sekä Oliver Lauridsen. Tätä kenttää ei sovi aliarvioida yhdenkään joukkueen tässä MM-turnauksessa.

Hardt tarkkailuun

Tanska ja Nichlas Hardt kohtaavat tänä iltana Suomen. Suomi hävisi oman avausottelunsa USA:lle ja nyt Leijonilla on kasvojenpesun paikka. Hardt kumppaneineen ei varmastikaan tule tekemään Leijonien urakasta helppoa, sillä nämä pelaajat iskevät paikan tullessa maalin.

Hardt tulee pitämään Suomen pelaajia koko ajan valppaana, koska jos siellä tulee virheitä, niin Hardt iskee sadan prosentin varmuudella. Linköpingissä pelaava tanskalaispelaaja ei myöskään jätä ketään kylmäksi ja hän saattaa tarjoilla myös suhteellisen kovia taklauksia. Slovakiaa vastaan mies esitti taklauksen, josta pahimmassa tapauksessa olisi voinut suihkun ovet aueta.

Hardt osoitti kovuutensa ja joutui jäähylle (All Over Press)

Hardt osoitti kovuutensa ja joutui jäähylle (All Over Press)

Siinä on myös miehen akilleen kantapää:  jos hänen latauksensa menee yli, niin se voi kostautua nimenomaan rumana, vahingoittavana taklauksena, ja silloin Tanska ei tule siitä hyötymään. Näyttöhaluja Hardtilla varmasti tänä iltana on, koska onhan miehellä historiaa Suomessa ja tuttuja pelaajia vastassa.

Faneille.com suosittelee tänään seuraamaan Hardtin tekemisiä tämän illan ottelussa. Onnistuuko hän iskemään yhden naulan lisää Suomen arkkuun, jää nähtäväksi.

Ottelu alkaa tänään kello 21:15 ja se lähtetään niin Katsomossa kuin MTV Sport 1-kanavalla sekä ilmaiseksi MTV3-kanavalla.