Sakari Salminen on pettynyt KHL-joukkueensa kauteen: ”Aikamoista puurtamista alusta saakka”

Torpedo Nizhni Novgorodin suomalaishyökkääjä Sakari Salminen pelaa toista kauttaan joukkueen riveissä. Salminen on kerännyt mukavat 16+22 tehot, vaikka joukkueen peli onkin yskinyt. Torpedo on kahdeksan ottelun tappioputkessa ja joukkue on pudonnut jo pudotuspeliviivan alapuolelle sarjataulukossa.

– Varmaan 30 pistettä jaossa vielä, joten taistelu jatkuu. Jos pelillisesti jatkamme näin, niin haaveilun pudotuspeleistä saa lopettaa, Salminen sanoo.

– Tavoitteet olivat kovat tälle kaudelle, mutta nyt taistelemme lähinnä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Siinä mielessä homma on kääntynyt päälaelleen.

Salminen manailee pitkiä tappioputkia.

– Tämä kausi on ollut aikamoista puurtamista alusta saakka. Alkukaudesta voitimme monta peliä putkeen, mutta sen jälkeen on ollut hankalaa. Voitamme väliin yhden pelin ja sitten taas häviämme monta. Se ei ole helppo tie, joten siinä mielessä on ollut aika raskasta, koska voitot ovat kovin tiukassa.

Torpedo hävisi torstaina Jokereille lukemin 3-2. Joukkue on playoff-viivaa kolme pistettä HK Vitjazia perässä, mutta Torpedolla on yksi peli vähemmän pelattuna. Salmisen joukkue kohtaa seuraavaksi 28.1. Ufan.