Steve Moses: ”Näin heti, että kiekko meni maaliin”

Jokereiden Steve Moses oli illan tehomies kahdella maalillaan. Toinen maali tarkistettiin videolta.

– Sain Limpalta (Linus Omark) hyvän syötön ja nousin laidalta. Näin ylhäällä tilaa ja lauoin. Näin heti, että kiekko meni maaliin. Onneksi tuomari teki oikean ratkaisun ja hyväksyi maalin.

Jokerit tuli otteluun vahvasti ja oli kahden maalin johdossa jo viiden minuutin kohdalla. Tyrmäävän alun jälkeen Lokomotiv tuli kovaa päälle, etenkin toisen erän lopussa ja kolmannessa erässä.

– Tiedettiin, että vastustaja tulee kovaa päälle, ja että on tärkeää olla valmiina. Saatiin nopea maali ylivoimalla ja se hieman hiljensi Lokomotivin vauhtia. Lokomotiv tuli kovaa päälle 2-0 tilanteessa, mutta Henke (Henrik Larsson) piti meitä pelissä mukana.

Vieraspelaaminen on sujunut Jokereilla läpi kauden hyvin, ja tänään tuloksena oli jälleen voitto.

– En osaa selittää, mikä tässä on taustalla. Tulemme jokaiseen vieraspeliin voitto mielessä, pelaamme hyvin joukkueena ja taistelemme. On meillä myös ollut onnea. Emme tee mielestäni mitään erilaista suhteessa kotipeleihin. Toistaiseksi hyvin on toiminut!

Valmentaja Erkka Westerlundin korostama puolustuspelaamisen parantaminen on onnistunut viimeisessä kahdessa ottelussa hyvin.

– Kauden alusta asti oli selvää, että meidän pitää onnistua puolustuspäässä hyvin, jotta menestymme. Mitään radikaalia muutosta ei ole (puolustus)pelissä tapahtunut, olemme vain kiinnittäneet huomiota yksityiskohtiin enemmän ja tehneet pienet asiat paremmin.