Salibandyveikkaus – mistä löytyy kattavin pelivalikoima?

Salibandy kasvaa kovaa vauhtia Suomen palloilukentässä ja myös vedonlyöntimarkkinat kasvavat samaa tahtia. Useampi vedonlyöntiyhtiö tarjoaa pelattavaa aina Suomen Salibandyliigasta, kakkosdivariin ja aina Viron liigaan asti. Selvitimme kuluttajalle missä voit lyödä mitäkin vetoja.

Tarjonta on huikeaa

Tässä listaus mitkä yhtiöt tarjoavat mitäkin pelattavaa:

  • Veikkaus: Salibandyliiga, Suomen Divari, Naisten liiga, Ruotsin liiga
  • Unibet: Salibandyliiga, Ruotsin liiga, Ruotsin divari, Tanskan liiga, Norjan liiga, Tsekin liiga
  • Betsson: Salibandyliiga, Ruotsin liiga, Ruotsin divari, Norjan liiga, Tanskan liiga, Viron liiga
  • Betsafe: Salibandyliiga, Ruotsin liiga, Ruotsin divari, Norjan liiga, Tanskan liiga, Viron liiga
  • Nordicbet: Salibandyliiga, Naisten liiga, Suomen Divari, Suomen A-poikien SM-sarja, Suomen 2. divisioona, Ruotsin liiga, Ruotsin divari, Norjan liiga, Tanskan liiga, Viron liiga, Tsekin liiga

Jotkut yhtiöt tarjoavat myös satunnaisesti jonkun muunkin maan liigan kohteita.

Kotimainen Veikkaus tarjoaa laajan kattauksen suomalaista salibandyä. Suurin tarjonta pelien suhteen tarjoaa ulkomainen toimija Nordicbet, jossa voi lyödä vetoa jopa A-poikien SM-sarjasta ja 2. divisioonan peleistä. Usein juuri näissä sarjoissa tapahtuu paljon kokoonpanomuutoksia, joten sieltä on hyvillä ennakkotiedoilla mahdollisuus kalastella isoja kertoimia.

unib

Myös Unibetillä voi pelata tulos- ja monivetoa

Veikkaus tarjoaa myös mahdollisuuden pelata useaan salibandyotteluun tulosvetoa ja joskus tarjolla on myös monivetoa. Lisäksi tarjontaan on tulossa myös salibandyvakio ja voittajaveto. Vakiota voi myös pelata kaikilla muilla pelitarjoajilla, kun laittaa useamman merkin pelilapulle. Lisäksi Unibetillä on mahdollisuus pelata tulosvetoa ja monivetoa, kun kohteita yhdistää pelilapulle.

Minne lyödä?

Vedonlyöjä tekee aina omat ratkaisunsa minne lyödä vetonsa ja miten lyödä. Toisia kiinnostaa Ruotsin divari ja toisia taas Suomen 2. divisioonan pelit.

Lauantaina klo 11.45 Unibetillä oli auki 126 salibandykohdetta, Nordicbetillä 125, Betssonilla 86, Betsafella 66 ja Veikkauksella 13.

Unibet on ainoa yhtiö joka tarjoaa Suomen liigan otteluihin useamman o/u kohteen eli esimerkiksi tuleeko ottelussa yli vai alle 11,5, 12,5 tai 13,5 maalia. Lisäksi Unibet tarjoaa ainoana yhtiönä joukkuekohtaisia o/u kohteita esimerkiksi tekeekö OLS ottelussa Nokian KRP:tä vastaan yli vai alle 5,5 maalia.

Tällä hetkellä isoimmista sarjoista ainoastaan Sveitsin liigaan tarjontaa ei löydy oikein mistään. Tsekkiläiset bookkerit ovat ainoita, jotka tarjoava käkikellomaan salibandyä, mutta tällöin tulisi asua Tsekeissä jotta näille yhtiöille voisi lyödä vetoa.

Voittavassa veikkaamisessa on myös tärkeää tutkia kertoimia. Mitkä yhtiöt tarjoavat otteluihin parhaimmat kertoimet? Jutun alapuolella on vertailtu lauantain kahden Salibandyliigaottelun kertoimia eri yhtiöiltä.

Myös muut peliyhtiöt saattavat, ja tarjoavatkin, pelattavaa. Tässä jutussa oli vertailtuna kenties ne suosituimmat yhtiöt.

Kansikuva: Marko Tuominiemi / AOP