Fanivideo & Perjantaibetsit viikko 22

Englanti tekee valinnat MM-kisoihin Peru-ottelun jälkeen (Getty)

Englanti tekee valinnat MM-kisoihin Peru-ottelun jälkeen (Getty)

perjantaibetsit-logoPerjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia. Nyt pääset samassa postauksessa myös tsiigaamaan uusimman Fanivideon.

Huonoa suorittamista! Huonoa! Tällä viikolla uuteen nousuun maltillisesti!  Tarjolla on paljon kansainvälisiä kohteita. On maaotteluita (joihin kannattaa luottaa kuin Nigeriaan), Baltic Cupia, pesistä, änäriä, mlb:tä, nba:ta ja vaikka mitä. Kohteiden poimiminen on kuitenkin tuottanut suuria vaikeuksia. Nyt isketään varmasti, mutta maltilla. Yksi kunnon pommikin löytyi ja toimituksessa odotetaan mielenkiinnolla räjähtääkö tällä viikolla pankki vai jääkö tuo maistuva ylläri vielä suutariksi.

Perjantai klo 22.00 Englanti-Peru (0-1.) 1.80 – 3.70 – 3.50

Perulaiset ovat tulleet Lontooseen syömään pubiruokaa ja lomailemaan isäntien piikkiin, kun taas Englanti on jo valmis MM-kisoihin. Tästä johtuvaa tasoeroa pääsevät britit ihailemaan tänään Wembleyllä ennen kolmen leijonan Brasilian matkan alkua. Ottelussa tullaan testailemaan erilaisia koostumuksia ja taktisia muutoksia, mutta motivaatio on selkeästi brittien puolella. MM-kisoihin lähtevän 23 miehen ryhmän Roy Hodgson lyö lukkoon juurikin tämän ottelun jälkeen. Englanti -1 maistuu kertoimella 1.80.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Lauantai klo 04.00 Los Angeles Kings-Chicago Blackhawks yli/alle 5.0 maalia 1.80 – 2.06

Maaleilla on tässä sarjassa mätetty. Viimeisessä neljässä ottelussa ollaan nähty yhteensä 31 maalia. Corey Crawford sekä Jonathan Quick ovat saaneet kaivella kiekkoja selän takaa oikein urakalla, mutta kumpaakaan miestä en vedä näistä lukemista vastuuseen. Kun joukkueet pelaa niin kuin ne tällä hetkellä pelaavat, maaleja syntyy. Viisi maalia ensi yönä nähdään. Sivubetsinä voi hakea myös Chicagon voittoa. Game7 on vielä tulossa. ”Don’t underestimate the heart of a champion”! ML vetona Chicago 2.20-kertoimella maistuu, mutta pääbetsinä varma yli 5 maalia kertoimella 1.80 sisään.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Sunnuntai klo 13.00 Kurdistan-Aramea (kertoimia ei saatavilla)

Kurdistanin voitto Arameasta World Football Cupissa eli ConIFAssa maistuu. Kurdistan on pärjännyt melko mukavasti ConIFAn edeltäjässä VIVA-cupissa, ja materiaalin pitäisi kaiken järjen mukaan olla kovempi kuin Aramealla. 1.60 pintaan oleva kerroin on kelpo, etenkin kun peli voi päättyä 10-2 lukemiin Kurdistanille. Tasoerot tulevat turnauksessa olemaan huomattavat huipun ja keskikastin välillä. Kurdistania lapulle.

Sunnuntai klo 16.00 Haka-HIFK 1.95 – 3.45 – 3.45

Viikon pommi. Kyseessä on kaksi ykkösen kärkinippua. HIFK:n alkukaudelle povattiin heti vaikeuksia, mutta joukkue on suoriutunut yli odotusten ja äänekäs faniryhmä tukee yhä huikeampiin suorituksiin. Rödan Jonathan Karlsson on äitynyt mukavaan maalivireeseen ja maalilla Lassi Hurskaisella on nyt alla kaksi nollapeliä. Hakalta on sivussa muutama avainpelaaja eikä joukkueen kausi ole lähtenyt valmentaja Juho Rantalan suunnitelmien mukaan. Haka on nyt ehkä hieman haavoittuvainen ja sillä onkin allaan kahden ottelun tappioputki. Punaiset porskuttaa viiden ottelun tappiottomassa putkessa ja pitää hallussaan ykkösen kakkospaikkaa. HIFK on yllätysvalmis, sillä on henki päällä kahden 4-0 voiton jälkeen ja myös Hakan kokoonpanohuolet tasoittavat peliä. Punaisten kerroin on jo tippunut perjantaisesta huipusta, jolloin se keikkui vedonlyöntimarkkinoilla 4.50 kieppeillä. HIFK:n kerroin 3.45 on vieläkin maistuva vaikka se tuntuu alaspäin kokoajan valuvan.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Kertoimet lisäillään puuttuviin kohtiin heti, kun ne ovat saatavilla!

Fanivideo jakso #11

Sitten Fanivideoon. Fanivideo rokkaa taas galaksia tuttuun tapaan. 65 tuhatta katsojaa tähän mennessä ollut 10 jaksossa, mahtavaa ja kiitos! Tällä kertaa normaalin mittainen puolituntinen, voi katsoa vaikka hieman pidemmällä posliinifaksisessiolla tai sitten vaikka aamupalan yhteydessä. Paljon asiaa urheilusta ja kaikesta sitä sivuavasta. Check it out!

Oli sitten kyseessä mikä vuodenaika tai laji tahansa, Betsson hoitaa homman. Betsson tarjoaa maistuvan ensitalletusbonuksen uusille asiakkaille. Tee 100€ suuruinen ensitalletuksesi ja saa 200€ pelaamista varten. Ota kaikki hyöty irti talletuksestasi ja tuplaa saldosi ennen ensimmäistä vetoa!