Hirviteatterissa tarjolla pelin paikka, Venäjällä underia

Nopea kertaus eiliseen. Tiistai toi mukanaan maukkaan 3/3 tuloksen, kun salibandyn underi, Chelsea sekä Las Palmas kaikki osuivat.

Salibandyliigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Happee saa vieraakseen ilman panosta pelaavan Kooveen Tampereelta. Matsi alkaa klo 18.30 ja Fanseat näyttää koitoksen klo 18.15 alkaen.

Happeella on mahdollisuus tänään voitolla varmistaa runkosarjan kakkostila, mikä kelpaisi Hirvilaumalle paremmin kuin hyvin. Näin turvattaisiin elintärkeä kotietu aina välieriin saakka, ja Hartwallilla pelattavassa Superfinaalissahan on neutraali kenttä.

Hirvet ovat saamassa lähes täyden rosterin, ja motivaatiotekijöiden ollessa kohdillaan emme usko Kooveella olevan palaakaan Monnarilla. Viime kaudella vastaava kohtaaminen päättyi (alkusyksystä) lukemiin 15–5, emmekä yllättyisi jos vastaavat lukemat komeilisivat tulostaululla myös tänään.

Lisäksi Torpedo-Jokerit -otteluun iskemme alle 4.5 maalia. Molemmat aiemmat vieraspelit päättyivät alle 4.5 maalin lopputulemaan ja myös tänään on luvassa tiukkaa puolustuspeliä ja uhrautuvaa taistelua molemmilta osapuolilta. Viidellä viittä vastaan -pelissä maaleja tuskin montaa nähdään, ja emme usko nähdynkaltaiseen jäähyilyyn.

Vetovalinta

Me iskemme lapulle Happeen voiton -3.5 maalin tasoituksella. Kerroin on heikohko 1.68, mutta peräti 65 % arviota vastaan se kelpaa peleihin.

Alle 4.5 maalia kelpaa Jokerit-matsiin 59 % arviolla.

Salibandy klo 18.30: Happee -3.5 @ 1.68
KHL klo 18.00: Torpedo-Jokerit alle 4.5 maalia @ 1.86