Perjantaibetsit – viikko 12

Real Madrid - Barcelona sunnuntaina (Getty)

Real Madrid – Barcelona sunnuntaina (Getty)

 

perjantaibetsit-logoPerjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Viime viikkolla nappasimme kiinni kaksi osumaa. Kotiin tulivat nätisti HPK (2.45) sekä Arsenal (2.40). Jossiteltavaa kuitenkin jäi, kun New Jersey Devils ei pystynyt tappamaan ottelua 1-3 tilanteessa Florida Panthersin vieraana. Florida kavensi toisen erän loppuun tilanteeksi 2-3 ja iski sen jälkeen myös seuraavat kolme osumaa. Matsi oli Devilsin hallintaa, mutta Florida taisteli voiton 5-3. Tällä viikolla lapullemme löytää neljä kohdetta, joista kolme vaikuttaa lähtökohtaisesti varmoilta ja yhdessä haemme yllätystä.

Tsekkaa nyt Perjantaibetsit myös videolta!

Perjantai klo 1830 Kärpät-HPK Moneyline 1.32 – 3.25

Lähdemme heti kupongin kärkeen hakemaan yllätystä. Voittavaa hevostahan ei tunnetusti vaihdeta. Kärpät-HPK ottelua avattiin jo tarkemmin ennakossamme. Kärpät on liigassa lähes täydellinen joukkue. Marjamäki tekee huikeaa duunia ja myös materiaali on huippuluokkaa. Kaksi viimeistä ottelua joukkueiden kesken ratkesi kuitenkin vasta jatkoajalla ja runkosarjan kohtaamiset menivät tasan 2-2. Ensimmäisissä otteluissa altavastaajalla on se suurin mahdollisuus yllättää. Kärppien valmius palata pelirytmiin on kysymys. Marjamäki tekee varmasti kaikkensa että joukkue on valmis ja HPK:n heikkoudet tiedossa. Jos HPK pystyy pitämään saman vireen kuin viimeisessä kymmenessä ottelussa, niin kaikki on mahdollista. Kärppien joukkue on pikkasen pehmeä ja HPK tulee iskemään juuri siihen. Kaksinkamppailuvoitoista rakentuu mahdollisuuksia. HPK:n kerroin on huikea ja uskomme yllätyksen olevan mahdollinen. HPK lapulle moneyline vedolla kertoimella 3.25.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.

Lauantai klo 17.00 Cardiff – Liverpool -1 2.90 – 4.15 – 1.94

Liverpool on iskussa, ottelu Manchester Unitedia vastaan ei jättänyt jossiteltavaa. Joukkue on neljä pistettä Chelseaa jäljessä ja sillä on yksi peli vähemmän pelattuna. Cardiff on voittanut vain yhden viimeisestä viidestä matsistaan ja silloin oli vastassa sarjajumbo Fulham. Liverpool on tällä hetkellä kuntopuntarin kovin ja hyökkäys toimii. Suarez on parhaimmillaan juurikin Cardiffin tapaisia joukkueita vastaan ja pelkästään sen takia ottelussa tullaan näkemään rumat lukemat. Edellinen keskinäinen ottelu päättyi poolille 3-1 ja silloin Liverpool piti palloa lähes 70 prosenttisesti ja loi lähes 30 maalintekopaikkaa. Pool pitää ottelussa hallinnan ja iskee tarvittavat maalit. Odotettavissa on vähintään kahden maalin voitto ja kerroin sille on maistuva 1.94.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.

Sunnuntai klo 18.00 Betis – Atlético 5.80 – 3.65 – 1.58

Betiksen loukkaantumislista on pitkä kuin nälkävuosi. Ottelusta puuttuu kokemusta yhteensä yli 70 liigaottelun verran. Sarjajumbo kohtaa mestaruudesta taistelevan Atléticon ja kerroin ei ole lähelläkään samaa kuin jos vierailijana olisi joku muu kärkikolmikosta. Betis on ollut ”kuuma” viime aikoina, mutta nyt takana on kirvelevä tappio Eurooppa liigassa Sevillalle. Betiksen materiaalilla tälläinen otteluruuhka vaikuttaa ja rojiblancos pääsee otteluun paremmin levänneenä. Me napataan tästä vierasvoitto kertoimella 1.58. 

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.

Sunnuntai klo 22.oo Real Madrid – Barcelona, yli 2,5 maalia 1.55

Joukkueista eikä ottelun merkityksestä tarvitse hirveästi puhua. Barca kaatoi viime pelissään Osasunan 7-0. Real murskasi Mestarien liigassa Schalken yhteismaalein 9-2. Joukkueiden otteluissa nähdään keskimääri 3,7 maalia per ottelu. Viimeksi Barcelonassa päädyttiin tulokseen 2-1 ja joukkueet ovat jääneet alle 2,5 maaliin vain kerran viimeisessä viidessä kohtaamisessa. Voittajaa otteluun kannattaa veikata sydämellä. Me lähdemme hakemaan puolueetonta vetoa ja uskomme että ottelusta tulee viihdyttävä. Yli 2,5 maalia tähän otteluun maistuu ja se löytää lapullemme kertoimella 1.55.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.

Yhteiskerroin viikon vedoille 15,44