Vetomiehet: IFK on taas paska

Tikin kanssa Floridaan 5 € betsillä – miksipä ei? 

Hutiputki uhkasi kasvaa jo masentavan pitkäksi. Mutta kuten eurot kasinolla, myös hutiputki loppuu vääjäämättä joissan vaiheessa. Nappasimme ensin Edmontonin vierasvoiton SJ:n vieraana kiinni ja perjantaina huudeltiin HIFK:n paskuutta Twitterissä.

Lauantaina toistamme samaa virttä

IFK:n pelissä oli perjantaina hyviä elementtejä ottelun alussa. Nopeasti kävi kutenkin selväksi se, ettei HIFK pysty Tapparaa tavallisena iltana haastamaan. Vain Kevin Lankisen torjunnat pitivät ottelun siedettävissä lukemissa. Tappara jahtaa IFK:n nimissä olevaa Liigan vierasvoittoennätystä (18, vierailla kasassa nyt 13 puhdasta voittoa), joten motivaatiokin on kohdillaan.

Osallistu Liiga-lauantain ilmaiseen veikkauskisaan!

Keisari Juhi Aaltonen välläytteli perjantaina pariin otteeseen ja blokkasi – kyllä, BLOKKASI – laukauksia. Mitä helvettiä? Tästä huolimatta IFK:n materiaali on niin paljon ohkaisempi, ettei Borna Rendulicin, jo Kroatiaan asti levinneestä lentävästä lauseesta IFK on paska voida päästää irti.

Ei vaan. Ei Röda paska ole, sillä on vain todella surkea putki menossa. Myö luotamme vieraisiin, etenkin kun Unibet tarjoaa suoralle vierasvoitolle kerrointa 2.38.

Lauantain vetovalinta

Liiga: HIFK-Tappara, klo 15.00

Tappara @ 2.38, 2u (linkki vie suoraan Unibetin Liiga-kertoimiin)

Kuva: AOP