Perjantaibetsit – viikko 6

Crosby käy viimeisessä ottelussaan ennen olympialaisia Rangersin kimppuun (All Over Press)

Crosby käy viimeisessä ottelussaan ennen olympialaisia Rangersin kimppuun (All Over Press)

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia. Muistakaa, että Perjantaibetsien virallinen sponsori Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen reilun tervetuliaisbonuksen.

Viime viikon täydellisen rivin pilasi ensimmäinen kohteemme St. Louis Blues. Joukkue jäi hyvin pelanneen Carolinan jalkoihin 3-1. Muut kolme kohdettamme tulivat varmasti kotiin.

La klo 02.00 Philadelphia 76ers – Los Angeles Lakers 1,67 – 2.23

Los Angeles Lakersin keskiviikon ottelussa Cleveland Cavaliersia vastaan nähtiin varsin erikoinen tilanne, kun sentteri Robert Sacrea ei poistettu kentältä kuudennen virheen jälkeen, koska loukkaantumisongelmien kanssa painiskelevan Lakersin rosterista ei olisi riittänyt NBA:n sääntöjen edellyttämää viittä pelaajaa kentälle. Perjantain otteluun Lakersin loukkaantumistilanne helpottunee hiukan, mutta sivussa ovat edelleen ainakin Kobe Bryant, Pau Gasol, Jordan Hill, Jodie Meeks sekä Xavier Henry. Keskiviikkona Ryan Kelly, Steve Blake ja Wesley Johnson joutuivat uurastamaan suunnilleen 40 minuuttia, mikä saattaa viedä tehoja tämän yön matsista. Kymmenestä edellisestä matsistaan vain yhden ottelun voittaneella Philadelphialla on kultainen tilaisuus parantaa tilastojaan ramman Lakersin kustannuksella.

Philadelphia lapulle kertoimella 1,67

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen

La klo 02.00 Pittsburh Penguins – New York Rangers 1.90 – 3.95 – 3.50

Pens pääsee yhden illan levänneenä rasitetun Rangersin kimppuun. New York Rangers hävisi viime yönä Edmonton Oilersille. Sinipaidat pommittivat Edmontonin maalia 36 kertaa, mutta saldoksi jäi vain yksi maali. Henrik Lundqvist oli eilen lepovuorossa Edmontonia vastaan, mutta mies luistelee tänään tolppien väliin. Ottelu on viimeinen olympialaisiin lähteville pelaajille. Pittsburghin pelaajisto Sidney Crosbyn johdolla, on vakuutellut keskittyvänsä illan otteluun täysillä. Crosbylle Lundqvistin kohtaaminen sopii. Sid on paikuttanut kuningas Henrikin taakse enemmän maaleja kuin ketään muuta vastaan. Pens on voittanut joukkueiden edellisistä kohtaamisista kymmenen kahdestatoista. Suurin menetys Rangersille on kapteeni Callahanin oletettu poissaolo ottelusta. Mies on siirtymässä joukkueesta muihin maisemiin olympiatauon aikana, jatkosopimusneuvottelujen tulehduttua. Reasonin reikäjuustomalliin vedoten, Rangersilla ei ole tarpeeksi vaadittavia suojakerroksia voittoon. Penguinsin huikea ja nyt levännyt hyökkäyskalusto tekee jo olympialaisia miettivästä Henrik Lundqvistista reikäjuustoa.

Pittsburgh lapulle kertoimella 1,90

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen

La klo 17.00 Aston Villa – West Ham 2,10 – 3,40 – 3,55

Valioliigassa tuskin yksikään toinen pelaaja on seuralleen yhtä arvokas kuin Andy Carroll on West Hamille. Se onko targetti Big Sam Allardycen käytettävissä vaikuttaa koko joukkueen pelitapaan. Hammersin futis ei ole aina silloin kaunista mutta se voi olla hyvin tehokasta kuten nähtiin viikko sitten Upton Parkilla. Carrollin puuttuminen pelikiellon vuoksi heikentää merkittävästi West Hamin mahdollisuuksia ottaa lauantaina pisteitä Aston Villan vieraana. Paul Lambertin miehistön esitykset Villa Parkilla ovat olleet varsin vaisuja ja seura onkin heti Fulhamin jälkeen Valioliigan surkein kotijoukkue, mutta edellisessä kotipelissään joukkue osoitti piristymisen merkkejä punnertaessaan 4-3 voiton paikallisvastustajasta. Tätä kirjoittasessa Betsson tarjoaa 2.10 kotikerrointa Villan kotivoitolle, kun taas esimerkiksi Veikkauksen kerroin on vain 1.88.

Villa siis lapulle kertoimella 2.10

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen