Vedonlyönti: KHL-katsaus

Eilen palasimme karulla tavalla arkeen, kun kaikki tipsimme Kazanin suoraa voittoa lukuunottamatta menivät harakoille. Tänään on kuitenkin jälleen kerran tarjolla mielenkiintoisia otteluita, joista löytyy myös betsattavaa.

Medvescak-Omsk, klo 20.30 (päivän lukko)

Kotijoukkue Medvescak on hävinnyt seitsemän peliä kymmenestä, joista kuusi varsinaisella peliajalla. Kahdessa edellisessä pelissä omiin on mennyt 11 maalia, eikä tekeminen vakuuta. Ville Leino on puolikuntoinen edelleen, eikä valmentaja Doug Shedden ole mikään taktiikkanero. Joukkueen maalivahdit Mark Owuya ja Mark Dekanich eivät saa tällä hetkellä edes toisiaan kiinni hotellin hississä, joten valinta on helppo.

Raimo Summasen miehistö pelaa tällä hetkellä hyvin ja vierasjoukkue Omsk hakee tosissaan itäisen konferenssin kärkipaikkaa. 15 ottelua on tuottanut 12 voittoa, mikä kertoo omaa kieltään Omskin nykytilasta. Kemiat toimii, henki on hyvä ja Sergei Shirokovin loukista huolimatta maaleja syntyy ja voittoja tulee.

Ei tästä ottelusta voi valita kuin Omskin kertoimella 1.75. Lisäksi vieraiden yli 2.5 maalia kertoimella 1.57 on varma pankkikohde päivän vetoihin. Myös Omsk -1.5 kertoimella 2.22 kiehtoo.

Atlant-Salavat, klo 18.30

Tässä lähetään hakemaan voittajaa ketoimen kautta. Salavat on pelannut vieraissa huonosti koko kauden, eikä Atlant ole niin huono joukkue, mitä kotivoiton kerroin 3.10 antaa ymmärtää. Atte Engren on maalilla ottelusta toiseen jos ei loistava, niin hyvä. Ufa kävi kyykkäämässä Minskissä 4-0, ja Atlantilla on alla tärkeä 4-1 kotivoitto Dinamo Riiasta.

Idässä neljäntenä olevalle Ufalle nämä pisteet eivät ole niin tärkeät, kuin mitä tiukasti lännen pudotuspelikamppailussa mukana olevalle, kahdeksan pisteen päässä Torpedosta kyttäävälle Atlantille.

Mytištšin sairastupa on lähes tyhjä, kuten Ufankin, joten siltä puolelta ei otteluun ratkaisua tule löytymään. Kallistun kotivoiton puolelle Atlantin pelejä nähneenä. Vaikka joukkue on heikompi kuin Ufa materiaaliltaan, se pelaa yksinkertaista kiekkoa, ja ilman henkilökohtaisia virheitä puntit ovat aika lailla tasan.

Lapulleni päätyy suureksi osaksi 3.10-kertoimen takia Atlant.

Muut ottelut: 

Severstal-Lokomotiv, klo 18.00

Vierasjoukkue on suosikki, mutta nyt on niin ympäripyöreä matsi, että jätetään välistä.

Torpedo-Sotši, klo 18.00

Tässä ottelussa tekee mieli pelata vierasjoukkeeun ML-voittoa. Torpedolla on tällä hetkellä vaikeaa ja Sotšilla taas kulkee. Sotši on voittanut 9/10 viimeisestä pelistään, ja homma toimii. Torpedolla alla kolme tappiota, ja päätä kiristää. Sakari Salmisen, Jarkko Immosen ja Juuso Hietasen joukkueelle tulee liikaa henkilökohtaisia virheitä ja joukkue on kuriton. Jos ottelu ei lähde hyvin käyntiin, miestä istuu kakkosella toinen toisensa perään.

Vitjaz-TsSKA, klo 18.30

On vain yksi suosikki, TsSKA. Kerroin on kuitenkin painunut alhaiseksi (1.50), joten pientä harkintaa käyttäen jätän väliin. Toki, TsSKAn -1.5 saisi 1.84-kertoimen… Nääh.

Slovan Bratislava-Barys Astana, klo 20.00

Huonon joukkueen ja kriisissä olevan joukkueen kohtaaminen, josta on vaikea sanoa mitään. Voi olla 0-0, voi olla 5-5. Skipataan.

Vetovalinnat (NordicBet)

Omsk 1.75 ***
Omsk -1.5 2.22 *
Omsk yli 2.5 maalia 1.57 **
TsSKA 1.50 *
Sotši ML 2.21 **
Torpedo-Sotši yli 4.5 1.69 ***
Atlant 3.10 (kerrointa vastaan) *