Vedonlyöntiennakko: Jokerit-SKA

Klo 18.30 galaksit räjähtää ja taivaalta sataa mannaa, kun Jokereiden ja SKAn huippuottelu pääsee alkamaan. Tässä vielä päivän KHL-vinkit, keskiössä tietysti Jokereiden ja SKA:n kohtaaminen.

Jokerit-SKA klo 18.30

Jokerit:
• 41 ottelua, 89 pistettä. Sijoitus lännessä toinen
• Kotona: 15 voittoa, 7 tappiota
• Viimeiset viisi ottelua (KHL) W-W-L-W-W, maaliero 16-13
• Parhaat pistemiehet viim. 5 ottelua: Moses (5+3), Kapanen (1+3), Omark (2+2)
• Loukkaantumiset: Hahl, Todd, Korpikari.

SKA:
• 41 ottelua, 87 pistettä. Sijoitus lännessä kolmas.
• Vieraissa: 10 voittoa, 10 tappiota
• Viimeiset viisi ottelua (KHL) L-W-L-L-W, maaliero 14-8.
• Parhaat pistemiehet viim. 5 ottelua: Burdasov (4+1), Thoresen (1+3), Shipachyov (1+2)
• Loukkaantumiset: Kovaltšuk, Tikhonov (pelaaminen epävarmaa)

Lähtökohdat

Kotijoukkue lähtee otteluun voitto allaan. Minsk kaatui lauantaina maalein 5-2. Vaikka voitto tuli lopulta selvin lukemin, Jokereiden pelissä oli paljon parannettavaa. Pelaajille sattui sijoittumisvirheitä, ja kiekkokin pomppi mailojen lavoissa. Seurauksena oli useampi 2 vs.1 -hyökkäys, muutamia läpiajoja ja tukku Henrik Karlssonin hyviä torjuntoja.

SKA:lla menee heikommin. Joulukuun siirtoruletin pyöriessä joukkue hankki tukun pelaajia, mukana KHL:n kaksi alkukauden parasta maalivahtia Mikko Koskinen ja Ilja Ezhov. Toimet eivät ole kääntäneet kurssia, sillä viimeisestä kymmenestä ottelusta on tullut viisi voittoa ja viisi tappiota, mikä on KHL:n suurseuralle aivan liian vähän.

1×2 

Tässä ottelussa voi käydä miten vain, mikä näkyy myös kertoimissa. Kotivoitto saa kertoimen 2.80, tasapeli 3.80 ja SKAn voitto 2.25. Näin siis vierasjoukkue on hienoinen ennakkosuosikki, mutta kahden tähtipelaajan loukkaantuminen ja heikohkot otteet etenkin vierasissa (viim. 10 ottelusta vain kolme voittoa) nostavat kerrointa.

Jokerit on ollut vakuuttavampi kokonaisuudessaan joukkuetasolla, ja näillä kertoimilla nähtyjen pelin valossa täytyy kallistua kotivoiton kannalle. Tuplamahdollisuus 1X antaa vielä kertoimen 1.62. Paremmat kohteet löytyy kuitenkin muista vetokohteista.

Yli/alle

Oletuksena kärkikamppailulle on tiukkaakin tiukempi keskialueen pelaaminen ja fyysinen, jopa pudotuspelinomainen kamppailu. Molemmilla joukkueilla on lisäksi sarjan kärkipään maalivahdit, joten helppoja ei tule tänään menemään.

Molempien joukkueiden ylivoimapelaaminen on KHL:n kärkeä, Jokereilla 3. tehokkainta (26.0), SKA:lla 5. parasta (25.4). Jäähyllä ei parane kummankaan istua. Valmentajat Erkka Westerlund ja Vjatšeslav Bykov tulevat korostamaan kurinalaista pelaamista, koska voitto todennäköisesti ratkeaa erikoistilannepelaamiseen.

Näistä lähtökohdista – ja huomioiden Kovaltšukin puuttumisen – kallistun vähämaaliseen kohtaamiseen.

Alle 5.5 maalia saa kertoimen 1.72, joka vaikuttaa ottelun parhaalta vetokohteelta. Alle 4.5 maalia saa jo kertoimen 2.33, joka on kertoimia hakeville pelureille houkutteleva.

SKAn alle 2.5 maalia kertoimella 1.97 on myös houkutteleva. In Karlsson we trust!

Vetovalinnat (NordicBet)

Jokerit-SKA alle 5.5 maalia 1.72 **
(SKA alle 2.5 maalia 1.97)
Ak Bars-Lada alle 5.5 maalia 1.65 * (klo 16.00)
• Hankausta, hyvät maalivahdit, Kazanin alhainen kerroin
Severstal-Lokomotiv 2.15 (klo 16.00)

Jos et vielä ole NordicBetin asiakas, niin hyppää tästä linkistä kelkkaan 200 % bonuksen kera!