Vetomiehet: Avalanchen huonous ei jaksa yllättää

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Erinomaisen mahtavaa sunnuntaipäivää kaikille seuraajillemme! Lauantai toi mukanaan mukavat osumat, kun ensin Boston hoiti leiviskänsä Vancouveria vastaan ja myöhemmin Twitterissä huutamamme Capitals iski yli 4.5 maalia 11. perättäisessä ottelussa. 6–4-voitto Ducksista ui haaviin kertoimella 1.92.


Sunnuntaina jatketaan NHL:n puolella. NY Islanders isännoi NHL:n 2000-luvun heikointa joukkuetta Colorado Avalanchea. Isles, joka päättää taipaleensa Brooklynissä näillä näkymin kauden 2018-2019 jälkeen, on mainettaan parempi kotijoukkue. Edellisestä kymmenestä kotimatsista voittoja on tullut seitsemän ja itäisessä konferenssissa Isles on keskivertoa parempi kotijoukkue.

Avalanche kyntää syvällä. Peräkkäiset voitot Jetsistä ja Montréalista tuntuvat olevan vain kaukainen muisto. Kolme voittoa viidestätoista edellisestä, vieraissa sunnuntaina häämöttää jo yhdeksäs tappio putkeen. Materiaali ei riitä, pelaajien itseluottamus on mennyt ja kaikki toivovat kauden olevan ohi.

Näistä lähtökohdista kotivoiton pelaaminen on liian herkullinen ohitettavaksi – etenkin kun Semjon Varlamov ja Erik Johnson ovat sivussa. Kerroin 1.75 kelpaisi peleihin, mutta ahnehditaan ja napataan kotivoittoa -1.5 maalin tasoituksella.

Sunnuntain pelivalinta

NHL: New York Islanders – Colorado Avalanche, klo 01:00
Islanders -1.5 @ 2.28, 2u (linkki vie suoraan Unibetin NHL-kertoimiin)

Eikä löydy vielä Unibetin pelitiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100 € asti, avaa tili Unibetin sivuilla.