Forever blowing bubbles

Vetomiesten toimistolla on soinut pari päivää Juti rillaa 10 tunnin versio repeatilla. Yksinkertainen syy tähän on se, että pojat ovat osuneet nätisti vinkkaamillaan vedoillaan. Eilen salibandyneromme otti 2/2 tuloksen, kun Viikingit–Erä ottelu päättyi 7–4 ja näin olleen ottelu päättyi odotetusti underiin. Lisäksi Inkkarit hakivat voiton Kooveesta – niin kuin pitikin – ja Indians tuli kotiin 2,22 kertoimella.

Tänään vaihdetaan lajia – ainakin hetkellisesti – ja hypätään viheriölle.

Vetovihje:

Valioliiga palaa tänään parin viikon tauolta, ja kun katsoo West Ham–Sunderland ottelua, kertoimenasettelijat ovat olleet ilmeisesti pubissa imemässä pari pinttiä. West Ham on sarjataulukossa hienosti sijalla 7. vain pisteen 5. majailevaa Manchester Unitedia perässä. Sunderland on taas pelannut koko kauden todella surkeasti ja löytyy ansaitusti sijalta 19.

Molemmat joukkueet kärsivät loukkaantumisista, kun muun muassa Hammers joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman hyökkäyspään Andy Carrolia, Enner Valenciaa ja Diafra Sakhoa. Silti lontoolaisten hyökkäys on todella vaarallinen kapellimestari Dimitri Payetin johdolla.

Tilastoja katsellessa Hammers lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Joukkue ei ole hävinnyt kotonaan Valioliigassa 10 edelliseen otteluun. Lisäksi se ei ole hävinnyt Sunderlandille viiteen otteluun. Kaiken kukkuraksi Black Cats on ollut todella surkea vieraissa, kun se on päästänyt vähintään kaksi maalia per ottelu viimeisissä kuudessa pelaamassaan vierasottelussa. Sunderlandin alakerta on ollut koko kauden pelkkää kaaosta ja tulee olemaan sitä myös tänään.

NordicBet tarjoaa markkinoiden parhaan kertoimen (1,90) West Hamin voitolle, joten tähän lyödään tuhti panostus. Lisäksi otamme kylkeen West Hamin voiton -1 tasoituksella, jolle saamme jopa 3,40 kertoimen.

Vetovihjeet

West Ham Sunderland 1 @ 1,90
West Ham-Sunderland 1 -1 @ 3,40

Ottelu alkaa kello 14.45 ja MTV SPORT 1 näyttää ottelun suorana.

Kansikuva: Getty