Hunajata mulle, hunajata sulle

Hei setä, vedä voiton sävelet jo urkuun (TEE),
ei tullut vastustaja turhaan tänne Turkuun (ÄS),
saa kohta nähdä kuinka oma verkko heiluu!

Katsaus

Eilen jaettiin yhteensä neljä vinkkiä, joista kolme osui. Osumat: Oilers – Erä yli 10,5 maalia @ 1.92 (Salibandyliiga), ZSKA -1.5 @ 1.99 ja ZSKA – Torpedo yli 1.5 yv-maalia @ 2.18 (KHL).

Vetomiesten ura: 84 vihjettä, palautusprosentti: 117 %.

Vetovihje:

Tänään jatketaan Salibandyliigan puolivälierien parissa, jossa tarjolla on TPS:n ja Happeen toinen puolivälieräottelu. Salibandyn parissa pyritään jatkamaan hyvää virettä, kun edelliset seitsemän vihjaamaamme salibandykohdetta ovat osuneet maaliin.

Runkosarjan kakkonen Happee ja seiska TPS pelasivat eilen ensimmäisen puolivälieräottelun pitkän kaavan kautta, kun voittajaa haettiin aina rangaistuslaukauskisasta asti. Loppujen lopuksi TPS:n kulmakivi, maalivahti Pyry Luukkonen, nollasi kaikki jyväskyläläisten viisi yritystä ja näin ollen turkulaiset ottivat niin sanotun big stealin, kun turkulaisten Waltter Mahlberg osui kertaalleen keskiympyrästä. Valmistumisaika on jäänyt joukkueilta lyhyeksi, kun pallo putoaa tänään Marli Areenalla klo 18.30.

Kokoonpanoja viiraillessa ei Happeen kannalta hyvältä näytä. Poissa ovat kärkipelaajat Jonne Junkkarinen, Juuso Heikkinen ja Johannes Jokinen. Happeen penkiltä ei löydy paikkaajia näille maajoukkuemiehille ja tänään esimerkiksi kolmoskentän sentterinä aloittava Veli-Pekka Virtanen joutuu todella kovaan paikkaan. Tepsiltä poissa ovat Oliver Järvinen ja Janne Jaanus, jotka olivat poissa jo ensimmäisestä kamppailusta.

TPS oli eilen pelillisesti ottelussa parempi joukkue ja Happeen poissaolijoiden takia lyödään tänään rahat turkulaisten voitolle. NordicBet tarjoaa kotivoitolle kertoimeksi peräti 2.70, joten hunajata!

Lisäksi lappua täydennetään Ruotsissa tänään alkavilla pudotuspeleillä, jossa muun muassa Märkä Räpsä Kosonen lähtee metsästämään välieräpaikkaa.

Vetovalinnat:

Salibandyliiga: klo 18.30 TPS @ 2.70

Ruotsin Superligan: klo 20.00 Vaxjö-Dalen alle 9,5 maalia @ 1.72

TPS – Happee suorana TPS:n Youtube-kanavalta

Kansikuva: Anssi Koskinen