Ohutta poskikoskettelua Hakamehtässä

Mite meillä eilen meni? No, voitollisesti. Iskimme kolmen yksikön nakkimukin Happeelle, ja Hirvet lunastivat. Lisäksi kotiin tuli yli 4.5 maalia Monnarin naapurissa Synergialla. Illalla jatkettiin voittojen tiellä, kun Twitter-tilillä vinkattu PSG o 1.5 maalia osui. Real ei lunastanut, mutta kaikkiaan 3/4 saldo on aina kiva.

Torstaina pelataan Liigaa ja tavoistamme poiketen iskemme jälleen kyntemme kiinni illan peliin. Kärpät nappasi Raksilassa avausvoiton ja lähtee tasoittamaan sarjaa Hakametsään, jonne katossa olevista viireistä huolimatta Ilveksellä ei ole enää mitään asiaa tähän aikaa keväästä. Vetomiesten Ilves-fani odottaa paskan muuttuvan konvehdeiksi ja tyytyy vetämään pipaa syvemmälle päähän ja kuuntelemaan Kirvesrintojen vittuilua.

Korviimme kantautui paljon Liigaa seuraavan henkilön mietelmiä klo 18.30 alkavasta ottelusta:

”Avausvoitto, vaikka tulikin vähän tuomareiden avulla, oli valtava helpotus kärpille. Tapparan leirissä paineet näyttää olevan aivan tapissa, ainakin mitä mediaan annetuista kommenteista voi ymmärtää. Kuusela on tänään sivussa, mikä on valtava menetys pelillisesti, mutta myös henkisellä puolella. Joukkueen pelin sielu on poissa.

Kärpillä vastaavasti Sakari Manninen (pudotuspeleissä 8 matsiin 2+5) palaa kokoonpanoon ja tuo lisää ratkaisuvoimaa. Kärpät on aina ollut parhaimmillaan tiukassa paikassa ja Marjamäen joukot pystyvät käsittelemään tämän hetkisen tilanteen paremmin. Pomminvarma voitto ei missään nimessä ole ja tänä vuonna pudotuspeleissä ei ole tullut juurikaan jatkoja. Mutta kyllä tänään ehdottomasti kärppien kautta pelaisin. Ei ehkä omakotitaloa panokseks, mutta jotain pientä kuitenkin. Kertoimien puolesta ehdottomasti Kärpät ML.”

No, kyllä tämä meille pienellä maistuu. Ei siis omakotitaloa, eikä edes rivarinpätkää, vaan maltillinen yhden yksikön hyökkäys kehiin. Lisäksi laitetaan ohut poskisipaisu yli 4.5 maalille. Pelin luonne muuttui aavistuksen verran edellisessä ottelussa, toki tuomareiden farssiutuminen vaikutti omalta osaltaan asiaan. Tänään joko molemmat osapuolet pelaavat ylivarovaisesti jäähyjä vältellen tai sitten tunteet kuohahtelevat yli. Jälkimmäinen vaihtoehto vaikuttaa kiinnostavalta, ja nousevat jäähymäärät nostaisivat maalien odotusarvoa. Isketään siis myös over 4.5 taululle.

Pelit tuttuun tapaan NordicBetillä.

Vetovalinnat

Liiga klo 18.30:

Tappara-Kärpät ML Kärpät @ 1.94, 1u
Tappara-Kärpät over 4.5 @ 2.27, 1u
Eilisestä Liiga-betsistä lunastettu 10e ilmaisveto: Tulosveto 2-3 @ 13.00