Nyt tai ei koskaan – Hirvet

Eilen salibandy kalahti katajaan, kun Twitterissä vinkkailtiin Classicin ja Viikinkien otteluun alle 10.5 maalia, mutta viimeisen erän kahdeksan maalin karkelot pilasivat vetomme puolella maalilla. Tämähän masenti mieltämme, mutta illan Mestarien liiga toi kuitenkin voittoa kivasti.

Keskiviikon alkuillasta lähdetään luottavaisin mielin hakemaan osumaa salibandyssä, kun Esport Oilers voi varmistaa paikkansa Superfinaalissa.

Vetovihje

Happee on tänään kotikentällään veitsi kurkulla, kun espoolaiset johtavat välieräsarjaa jo 3-1. Jos Happee halajaa mestariksi, on sen voitettava neljä ottelua putkeen – ei tosin mahdoton tehtävä. Hirviksi kutsuttu Happee on pelannut viime vuosina parhaat pelinsä aina tiukan paikan tullen. Tänään Monitoimitalolla voidaan nähdä entistä nälkäisempi Hirvilauma.

Ottelusarjan jokainen ottelu, lukuunottamatta kolmatta ottelua Jyväskylässä, on ollut todella todella. Oilers on osoittanut näissä kolmessa ottelussa henkisen ja taktisen vahvuutensa voittamalla kahdesti kotonaan ja kerran Jyväskylässä. Nyt kuitenkin odotamme Hirvien juoksevan Oilersin kotikentällään kumoon ja siirtävän ratkaisua ainakin kuudenteen otteluun Espooseen, etenkin kun isänniltä tärkeimmät pelurit Johannes Jokista lukuunottamatta ovat iskukunnossa.

Vierailta poissa ovat Oscar Hänninen, Lauri Huusko sekä Rasmus Markelin.

Lyhyestä virsi kaunis. Tänään lapulle Happee kertoimella 1.86. Pelit ja kertoimet tuttuun tapaan NordicBetilla.

Vetovalinnat

Happee @ 1.86 3u
JYP-HIFK over 4.5 @ 1.85 1u

Muista myös Nordicin Liiga-tarjous: lyö 5e veto Liigasta, saat 10 euron käytettäväksi vapaavalintaiseen lätkäkohteeseen! Muista osallistua kampanjaan varmistaaksesi 10 euron ilmaisvetosi, lisäinfot löydät täältä! Me iskimme jo aiemmin Twitter-vihjeessä JYP-HIFK -matsiin over 4.5 maalia kertoimella 1.85 (1u).

Illalle todennäköisesti lähtee jonkinlaista vetoa Mestarien liigan matseihin, laita siis meidät seurantaan myös Twitterissä (@Vetomiehet), jonne päivitämme palautusprosentin ja muut tärkeät vetoinfot päivittäin.

Screenshot 2016-04-06 17.29.22

Kansikuva: Anssi Koskinen