Pelataavatko Vetomiehet Salibandyliigan tämän illan pudotuspelit läpi?

Salibandyliigan pudotuspelit ja playoutit jatkuvat tänään. Yritetään jatkaa hyvää putkeamme tänään reikäpallon kustannuksella ja lyödään hiluja jokaiseen viiteen otteluun. Katsotaan miten miesten käy!

Katsaus:

Eilen osumia tarjoilivat TsSKA-Torpedo yli 4,5 maalia @ 1,95 ja Atletico Madrid – PSV alle 2,5 maalia @ 1,85. Suutariksi osottautui höntyily änärin puolelta, kun Pingviinit veivät ottelun vasta jatkoajan turvin. Lisäksi eilen ratkesi jopa kaikkien aikojen ryöstö, kun TsSKA eteni jatkoon KHL:n konferenssifinaaleihin otteluvoitoin 4-1. Vinkkasimme ennen sarjan alkua TsSKA:n etenevän jatkoon -1,5 otteluvoitoin, joten tämä tuli kävellen kotiin kertoimella 1,96.

Palautusprosentti 96 vinkin jälkeen 122 %

Vetovihjeet:

Vinkkasimme jo päivällä Twitterissä Viikinkien voittoa SPV:stä Salibandyliigan tämän illan puolivälierässä. Luotettavien tietojen mukaan SPV:n ykkösmaalivahti Jarno Ihme on tänään poissa loukkaannuttuaan edellisessä ottelussa. Seinäjokisten maalia vartio Hannes Hannula, joka joutuu todella kovaan paikkaan. Viikingit ovat olleet ottelusarjassa niskan päällä, vaikka SPV pelasikin pirteän kotiottelun viime viikolla. Sarja on tällä hetkellä Viikkareille 2-1 ja tämän illan voitolla helsinkiläiset voivat viedä sarjan katkolle kotiareenalleen. Jos Miko Kailiala herää tänään, vie Viikingit ottelun.

Nokian KRP johtaa playout-sarjaa Rauman Salbaa vastaan 2-0 otteluvoitoin ja voitolla tänään nokialaiset pääsisivät kesälomille. Aiemmat ottelut ovat olleet tiukkoja, mutta nokialaisten kurinalainen puolustus ja kärkimiesten tulivoima on ollut liikaa Salballe. Näin käynee myös tänään, joten lapulle lyödään KRP:tä NordicBetin tarjoamalla 1,62 kertoimella.

Jatketaan, kun on vauhtiin päästy. Erän ja Oilersin välinen puolivälieräsarja on ollut äärimmäisen tiukka ja mielenkiintonen. Yleensä Vantaan Energia Areenalla pelaava Erä vie tämän iltaisen kotiottelun legendaariselle Mosahallille, missä Erä on paljon vahvempi kuin Vantaalla. Erä on tänään lähes pakkovoiton edessä, koska Oilers johtaa sarjaa 2-1. Tappio tänään tietäisi otteluapalloa Oilersille huomenna Tapiolan Urheiluhallilla.

Lisäksi tänään tiensä lapulle löytää OLS-Classic ottelun OLS +3,5 tasoituksella, koska oululaiset osoittivat edellisessä kotipelissään olevan kotonaan vahvoja. Eikä tässä vielä kaikki! TPS-Happee ottelu tulee olemaan edelleen vähämaalinen, joten tähän otteluun lyödään alle 10,5 maalia.

Vetovalinnat:

Salibandyliiga klo 18.30:

SPV – Viikingit 2 @ 2,05

Nokian KRP – Salba 1 @ 1,62

Erä – Oilers 1 @ 2,50

OLS – Classic OLS +3,5 @ 1,65

TPS – Happee alle 10,5 maalia @ 1,78

Kansikuva: Anssi Koskinen