Valioliiga palaa tauolta ja kertoimet vinksin vonksin

Viime aikoina Vetomiehet ovat olleet pahassa ruosteessa, kun 10 edellistä vihjettä on tuonut ainoastaan kaksi osumaa. Kuten olemme huudelleet läpi alkuvuoden, varianssia sattuu vedonlyöntin ja tappioputket ovat yhtä vääjäämättömiä kuin satunnaiset osumatkin. Hyvä kassanhallinta pelastaa tällöin pahemmilta ongelmilta. Kokonaisuudessaan palautusprosentti on tällä hetkellä 107, plussalla ollaan 10.3 yksikköä.

Tänään jätetään heikosti osuneet säbä ja lätkä varikolle ja hyökkäämme jalkapallon ihmeelliseen maailmaan.

Vetovihjeet

Valioliiga palaa parin viikon maajoukkuetauolta. Kausi alkaa olla huipennusta vaille valmis, kun otteluita on jäljellä joukkueesta riippuen 7-8. Leicester on porskuttamassa kohti mestaruutta, mutta ei kuulutella tätä vielä Turun Tuomiokirkossa.

Tänään Lontoon paikallispelissä kohtaavat hyvässä tikissä oleva West Ham ja 13 edellistä ottelua ilman voittoa häärännyt Crystal Palace. Alan Pardew´in luotsaama Palace on voittanut viimeksi Valioliigassa 19.12! Hammers taas on sarjassa sijalla viisi vain pisteen perässä neljäntenä majailevaa Manchester Cityä. Edellinen West Hamin tappio on kahden kuukauden takaa, kun se hävisi vieraissa Southamptonille 1-0. Dimitri Payet joukkoineen antaa tänään Crystal Palacelle isän kädestä ja NordicBetin tarjoilema 1,95 kotivoitosta on naurettava. Lisäksi tähän otteluun lyödään pienellä West Hamin voitto + ottelussa nähdään yli 1,5 maalia kertoimella 2,55.

Toinen meidän silmäämme kutkuttava peli pelataan Stoken ja Swansean välillä. Sarjassa 8. majaileva Stoke on pelannut tällä kaudella pirteää jalkapalloa ja nykyään joukkue jopa hyökkää. Swansea taasen on kompuroinut koko kauden, vaikka lähiaikoina se on hieman parantanutkin otteitaan Francesco Guidolinin hypättyä joukkueen peräsimeen. Stoken osakkeita laskee hieman Englanti-Saksa ottelussa loukkaantunut huippumaalivahti Jack Butlandin ja kapteeni Ryan Shawcrossin poissaolot, mutta joukkue lähtee tähän otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Stoken voitolle saa NordicBetiltä yli kahden kertoimen, joten tämä on mielestämme selkeä ylikerroin.

Vetovalinnat

Valioliiga, klo 17.00

West Ham – Crystal Palace 1 @ 1,95 3u

West Ham – Crystal Palace yli 1,5 maalia + kotivoitto @ 2,55 1u

Stoke – Swansea 1 @ 2,20 1u

Screenshot 2016-04-02 14.49.33

Muista tsekkaa Faneille.comin Unelmien huhtikuu – todella runsas kisatarjonta ja loistavat palkinnot läpi huhtikuun!

Kansikuva: Getty