Salibandykausi huipentuu – huikea päivä edessä

Eilen vältimme jälleen 100 %:n päivän, kun maalinnälkäpäissään lyötiin HIFK-Tappara o4,5 maalia ja eihän se osunut. Onneksi sentään KHL-kiekko osui, joten päivästä ei jääty tällä kertaa pakkaselle.

Tänään salibandykausi huipentuu Hartwall Areenalla, jossa pelataan historian ensimmäiset salibandyn Superfinaalit, kun naisissa Classic haastaa NST:n klo 13.15 alkavassa pelissä ja miehissä Classic isännöi Oilersia klo 16.30 alkassa kamppailussa. Huomionarvoista on myös se, että miesten ottelun toisella erätauolla esiintyy the one and only Kurre. Ottelut suorana YLEltä.

Vetovihjeet

Miesten ottelun tarkemman analyysin voit lukea Salibandyraatimme kattavasta ennakosta tästä. Classic lähtee miesten otteluun suosikkina, mutta kuten asiantuntijamme totesivat: yksittäinen finaali on aivan uusi kokemus kaikille siihen tänään osallistuville tahoille. Vedonlyöntiyhtiöt ovat Classicin puolella. NordicBet tarjoaa Classicin voitolle 1,61 kertoimen, joka ei ole missään olosuhteissa oikein pelattava kerroin. Tämän takia me lähdemme pelaamaan tämän ohi ja lyömme vedon koko ajan nousujohteista kautta pelanneen Oilersin kautta. Lapulle löytää tiensä pitkän harkinnan jälkeen Oilers +1 -merkki, jolla saa NordicBetiltä kertoimen 2,02.

Naisten finaalissa kohtaavat siis Tampereen Classic ja vahvaa kautta pelannut Lappeenrannan NST. Naisissa Classic on selkeä ennakkosuosikki ja sillä on huikea kokemus ratkaisupeleistä. Tämän takia naisten otteluun lyödään pelimerkit Classicin kautta, jolle saadaan NordicBetiltä kertoimeksi 1,78.

Eikä tässä kaikki! Ruotsissa pelataan myös oma Superfinaali Tele2 Areenalla, johon odotetaan lähes 20 000 ihmisen ryntäystä. Finaalissa kohtaa 2000 -luvun kestomenestyjä Storvretta ja viime vuonna finaalin Falunille hävinnyt Linköping. Molemmat joukkueet ovat olleet todella kovassa iskussa keväällä. Runkosarjan seitsemältä sijalta aina finaaliin asti ponnistanut Linköping lähtee otteluun haastajan asemasta. Storvrettan nimilista on vakuuttava Rasmus Sundstedtin, Victor Klintstenin, Robin Nilsbertin, Alexander Ruddin ja kumppaneiden johdolla, joten lapulle pistetään Störreä pienellä, ja tälle saadaan kerroin 1,80.

Vetovalinnat:

Classic – NST 1 @1,78 Naisten finaali 2u

Classic – Oilers Oilers +1 @2,02 Miesten finaali 1u

Storvretta – Linköping 1 @1,80 Ruotsin liigan miesten finaali 1u

veto

Kansikuva: Salibandyliiga