Ei niin selvä klassikko

Aijai, lauantai-ilta, muutama huurteinen ja maha täynnä. Voisiko asiat olla paremmin? Kyllä, kyllä voisivat. Sillä klo 21.30 pelataan Camp Noulla kauden toinen El Clásico FC Barcelonan ja Real Madridin välillä. Jos ottelun merkitys ja hype sen ympärillä on hämärän peitossa, lue aiemmin Faneille.comissa julkaistu teksti ottelun poliittisista ulottuvuuksista. Me emme politikoi, me betsaamme.

FCB on arvostettu ottelussa 65-68 % ennakkosuosikiksi, Realin voitto on arvioitu toteutuvan selkeästi alle 20 kertaa sadasta. Bullshit. Jos on katsonut FCB:n otteita tällä kaudella, on se ollut eniten vaikeuksissa oikeasti hyökkäysvoimaisia ja aktiivisia joukkueita vastaan. Arsenalin turmioksi UCL:ssä koitui surkea viimeistely, Sevillaa vastaan helmikuun lopussa Barcelona oli oikeasti jopa helisemässä Vitolon, Gameiron ja Iborran kanssa. La Ligan edellisellä ottelukierroksella Barcelona menetti kahden maalin johtonsa Villarrealia vastaan ja Barcelonan maalit tulivat Ivan Rakiticin paitsiomaalin ja Neymarin kyseenalaisen rankkarimaalin seurauksena.

Älkää ymmärtäkö väärin. Barcelona on loistava joukkue, ja se on pelannut 39 peräkkäistä tappiotonta ottelua. Mutta onko se niin hyvä, että Real voittaisi nykykunnossaan alle 20 ottelua sadasta yrittämästä Camp Noulla? Ei, ei ole.

Kotijoukkue pääsee hyvistä lähtökohdista otteluun, vakiokalustosta vain Jérémy Mathieu on poissa. Realin onni on Raphaël Varanen poissaolo, sillä mies on yksinkertaisesti surkea toppari.

Voittaako Barcelona? Todennäköisesti. Nähdäänkö ottelussa yli 2.5 maalia? Erittäin todennäköisesti. Mutta onko Realilla mahdollisuus ottaa voitto Camp Noulla ja kaventaa piste-eroa Barcelonaan seitsemään pisteeseen? On hyvinkin.

Vetovalinta

Nyt tarkkana ja huolella. Me pelaamme ylikerrointa, ei todennäköisintä vaihtoehtoa eli Barcelonan voittoa. Barcelonan puolustus on ollut helisemässä ja Realilla on arviomme mukaan noin 50 % mahdollisuus tehdä vähintään kaksi maalia. Lisäksi meidän on pakko kokeilla selkeää ylikerrointa: vierasvoitto & ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 7.1.

Real yli 1.5 maalia @ 2.35 2u
Vierasvoitto & yli 2.5 maalia ottelussa @ 7.1 1u

Muista myös NordicBetin kampanja El Clásicon tiimoilta, jossa lyömällä vähintään 10 euron vedon ottelusta ja veikkaamalla ottelun tapahtumia sinulla on mahdollisuus voittaa 2000€ käteispalkinto! Osallistu kampanjaan NordicBetin kampanjasivulla!

Kuva: AOP