Niklas Moisander: ”Iloinen, että pystyin pelaamaan” -video

Niklas Moisander pystyi pelaamaan 45 minuuttia Huuhkajien paidassa vaikka odotukset sille olivat pienet (Alloverpress)

Niklas Moisander pystyi pelaamaan 45 minuuttia Huuhkajien paidassa vaikka odotukset sille olivat pienet (Alloverpress)

Huuhkajien kapteeni Niklas Moisanderin pelaaminen oli vielä keskiviikkoisen Tshekki-ottelun aattona epävarmaa. Toppari urakoi kuitenkin ensimmäisen puoliajan ja tulee olemaan Mixu Paatelaisen käytettävissä myös ensi viikon Baltic cupissa.

Suomi kohtaa Baltic cupin avausottelussa torstaina Liettuan. Sijoitusottelussa lauantaina vastaan asettuu Latvia tai Viro.

– Olen käytettävissä. Olen todella iloinen, että pystyin pelaamaan 45 minuuttia ja meni aika hyvin. Ainakaan nyt ei ole mitään ekstrakipua. Uskon, että pystyn pelaamaan ensi viikolla kauemmin, Moisander totesi.

Konkarin paikan täytti toisella puoliajalla A-maajoukkuedebytantti Tero Mäntylä. Itse ottelu päättyi lopulta ensimmäisen puoliajan tulokseen, eli 2-2.

– Teron otteista näki, että hän on pelannut kovia pelejä Bulgariassa. Hän on kehittynyt hyvin ja tänään tuli muutama todella hyvä avaavasyöttö. Hän ei myöskään hävinnyt kaksinkamppailuja. Todella hyvä debyyttiesitys mielestäni. Aina hienoa nähdä uusia pelaajia maajoukkueessa, kippari kehui.