Ensimmäiset kolmen yksikön panostukset ja pieni napsaus KHL-kaukaloihin

Eilen ainoa pelimme osui, kun Magnitogorsk näytti Ufalle kaapin paikan 6–1-voitollaan. Nyt tulostaulumme näyttää 72 osumaa 126 vedolla, plussaa on kertynyt 21.41 yksikön verran ja palautusprosentti näyttää 116.8. Viime viikot olemme tehneet aika laillla persnettoa: osumat ovat kuittaantuneet hutivetojen panoksiin. Sellaista se välillä on, onneksi kuitenkin yksikkövoitot ovat pysyneet 21 tietämillä.

Asiaan. Sunnuntaina pelataan Salibandyliigan ensimmäiset välieräottelut. Kannattaa lukaista Jalmu Tiiran ja Janne Kainulaisen oiva alustus tulevista välieristä, siinä on aika lailla kaikki mitä vedonlyöjän sarjoista tulee ottaa huomioon. Tekstin löydä täältä.

Kertoimenlaskijat ovat ilmeisesti pääsiäistunnelmissa, kun kertoimet on lyöty auki jo lauantaina. Runkosarjan kakkonen Happee lähtee hakemaan kolmatta peräkkäistä finaalipaikkaa runkosarjan kolmosta Esport Oilersia vastaan.

Happee pelasi tiukan puolivälieräsarjan Turun Palloseuraa vastaan ja jyväskyläläiset etenivät jatkoon vasta seiskapelin kautta. Oilers kaatoi omassa puolivälieräsarjassaan Tapanilan Erän tiukkojen vaiheiden jälkeen otteluvoitoin 4-2.

Välierät alkavat siis sunnuntaina. Oilers lähtee haastamaan Happeeta Jyväskylän Monitoimitalolle, jossa espoolaiset ovat voittaneet edellisen kerran vuonna 2010. Happeen kerroin NordicBetillä on peräti 2,25, kun Oilersin voitolle annetaan 2,14 kerrointa. Happeen kerrointa nostaa ilmeisesti jyväskyläläisten loukkaantumiset, kun Veli-Matti Hynynen, Johannes Jokinen, Jaska-Petteri Kunelius ja Toni Kuosmanen kärsivät loukkaantumisista TPS-sarjassa. Kertoimenlaskijat eivät ole kuitenkaan huomioineet, että Oilersin Sylvester Raikamo, Perttu Pajukoski, Markus Bollström ja Oscar Hänninen ovat myös kärsineet loukkaantumisista.

Happee lähtee mielestämme ensimmäiseen otteluun ennakkosuosikkina, joten Hirvien kerroin on järkyttävän hyvä vedonlyöjän kannalta. Me iskemme tähän ensimmäisen kolmen yksikön panostuksemme, sen verran kivaa kutinaa kivespussien ympärillä meillä on.

Lauantaille upotetaan kaksi peliä. KHL:ssä Pietarin SKA on jopa pakkovoiton edessään Pietarin Jääpalatsissa ZSKA-sarjan kolmannessa ottelussa. SKA johti toista peliä aina kolmannen erän puoleenväliin saakka, mutta hävisi lopulta 3–2 – ratkaisumaalin tekijänä muuan Radulov. SKA on pitänyt neljä kertaa nollan kotijäällään, ja jopa pelkästään tämän takia SKA:n suoran voiton kerroin 2.50 on pelattava.

Lisäksi iskemme kyntemme Puollan ja Huuhkajien otteluun. Me emme ymmärrä, miten Puola saa kotonaan kertoimen 1.55. Hei, kyseessä ovat Puola ja Suomi. Nuff said, kotivoittoa lapulle.

Vetovalinnat

KHL, lauantai klo 16.00

SKA-ZSKA 1 @ 2.50 1u (Veikkauksella 2.65, suosittelemme pelaamaan siellä paremmalla kertoimella)

Futiksen ystävyysottelut, lauantai klo 18.30

Puola – Suomi 1 @ 1.55 3u (Veikkauksella 1.38, emme suosittele pelaamaan siellä huonommalla kertoimella)

Salibandyliigan välierät, sunnuntai klo 18.30

Happee – Oilers 1 @ 2.25 3u

Mainos: Muista myös Faneille.comin runsas kisatarjonta – Pietarin matkaa tarjolla täällä, Xbox One/PS4/iPad Air 2 täällä ja Salibandyn Superfinaali -kilpailuun voit osallistua täyttämällä alla olevan lomakkeeseen välieräsarjojen oikeat lopputulokset ja sarjojen yhteismaalimäärän alla olevan lomakkeen ohjeiden mukaisesti!

  Nimi (pakollinen)

  Oma rivisi (Ottelut järjestyksessä lomakkeen yllä - esimerkki 1X21X2)

  Juoksumäärä (supervuoropari mukana, ei kotaria - esim. 50)

  Sähköposti (pakollinen)

  Kotikaupunki

  Säännöt ja ehdot Salibandykisaan

  1. Kisan järjestää Faneille.com, palkinnot tarjoaa NordicBet.
  2. Palkintoina yhden (1) hengen VIP-lippupaketti salibandyn Superfinaaliin Hartwall Areenalla (la 16.4.). Lippuun kuuluu aitiopaikat, ruokailu ja ruokajuomat Hartwall Arenalla, aitiossa.
  3. Veikkaa Salibandyliigan välieräparien otteluvoitot ja välierissä tehtyjen maalien määrä. Esimerkkivastaus: Classic–Viikingit 4–2 Happee-Oilers 135. Mikäli vastaus sisältää ylimääräisiä välimerkkejä tai muuta poikkeavaa, vastausten tarkistamista vaikeuttavia tekijöitä, kisan järjestäjällä on oikeus jättää vastaus huomioimatta.
  4. Lähetä vastauksesi Faneille.comin Facebookiin tämän jutun kommenttikenttään tai lähetä vastauksesi tässä postauksessa olevalla lomakkeella.
  5. Kilpailuaika on voimassa 27.3. klo 16.00 saakka, ellei toisin ilmoiteta.
  6. NordicBetin Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
  7. Vain suomalaiset ja täysi-ikäiset voivat osallistua.
  8. Osallistujalla on oltava aktiivinen NordicBetin pelitili ja hänen on tullut pelata vuoden 2016 aikana vähintään viidellä (5) eurolla NordicBetillä mitä tahansa urheiluvedonlyöntikohdetta, pokeria tai kasinopeliä.
   1. Tasapeliksi lasketaan tilanne, jossa kenelläkään ei ole 3/3 tulosta tai useammalla on kaikki oikein.
   2. Tasapelin ratkaisee seuraavanlainen kaavio:
    1. Eniten oikeita tuloksia välierien otteluvoitoista
    2. Eniten oikeita tuloksia finaaliin selviävistä joukkueista
    3. Lähimmäksi veikattu maalimäärä välierissä
    4. Arpa.
   3. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Sitten ei muuta kuin veikkauksia vetämään!