Fantasiavalioliigan viikko 5 – voittaja karkuteillä

Jälleen yksi kierros Fantasiavalioliigaa on takana ja ehkä se kauden yllätyksellisin kierros on nyt nähty. Viikonlopun kierros oli todella mielenkiintoinen ja pistesaaliit jäivät yllättävän laihoiksi. Silti muutama timanttinen suoriutuja pisti sarjataulukosta silmään. Joka viikko Betssonin sponsoroimasta Fantasiavalioliigasta lähtee palkinnoksi matka seuraamaan Valioliigaa Englantiin. Kuka oli tällä kierroksella reissun arvoinen?

Kierroksen suurimmasta yllätyksestä vastasi Leicester ja sen toisen puoliajan peli Manchester Unitedia vastaan. ManU oli jo turvallisessa 1-3 johdossa, mutta sitten kentän ottivat haltuunsa Lesterin kärkikaksikko UlloaVardy. Vardy keräsi kierroksella maagiset tehot (1+4), muutama syöttö kylläkin rankkareiden hommaamisesta, mutta mies oli oikeutetusti kierroksen paras pelaaja. Mesut Özil vaikutti heränneen syväjäästä, kun mies toimitti Welbeckin avustuksella pallon Villan maaliin kahdesti kahteen minuuttiin. Pistetilaston kärkipaikkaa pitää väkivahvasti hallussaan Chelsean Diego Costa.DreamTeam5

Kierroksen parhaat pisteet keräsi fantasyssä Joonas A:n futebolistas (74p). Jälleen kerran eivät voiton lunastamiseen vaaditut ehdot täyttyneet, joten palkinto lähtee vielä tällä hetkellä teillä tietymättömillä olevalle Juha Y:n I laav Sekundalle tai Kimmo K:n KIAA:lle. Jos joku miehiä tavoittaa niin jakakaa viestiä. Miehiä kaipaillaan ottamaan yhteyttä meihin joko facebookin tai jesse@faneille.com kautta.

Kaksi joukkuetta siis jakavat tällä viikolla tasapisteissä toisen ja palkintoon oikeuttavan sijan. Kuten säännöissä selkeästi lukee, niin seuraavaksi tarkasteluun pääsee kierroksen maalimäärä. Kummankin joukkueen pelaajat päätyivät myös tässä tilastossa tasoihin (4maalia), joten ratkaisevaksi muodostuu kokonaispisteet. Kokonaispisteissä I laav Sekunda vie tiukasti voiton kahdeksalla pisteellä, joten matka Englantiin lähtee Juha Y:lle, jos nuo jo mainitut ehdot vain täyttyvät. Jos ei herroja tavoiteta 6vrk:n sisään, niin palkinto lähtee jo sitä hanakasti kärkkyvälle neljänneksi sijoittunelle Mascolle.

Muistakaa siis tarkastaa että kaikki säännöt ja ehdot ovat tiedossa, niin ei tarvitse jakaa enää näitä palkintoja ”häviäjille”!

Kuudes pelikierros 27.-29.9

Chelsean sininen juna ei näytä hidastumisen merkkejä. ManUn kustannuksella naureskellaan varmasti taas viikottaisella videolla. Mitä Southampton sekä Aston Villa tekevät kärkikolmikossa?

Seuraavan kierroksen helmenä ovat selkeästi kaksi paikallisvääntöä, kun Liverpool saa Anfieldillä vastaansa Evertonin ja Emiratesilla todistetaan North London derby: Arsenal-Tottenham. Valioliigan kärkikamppailuna nähdään lauantaina kello viiden pelinä Chelsea-Aston Villa. Alkaako tästä Villan alamäki vai ottaako vierailija yllätyspisteitä?

Kannattaa siis olla hereillä fantasyssä valintojen ja vaihtojen kanssa. Jälkiviisaus ei ole viisautta ja nyt onkin helppo jossitella, mutta jos luottamusta olisi kauden alla löytynyt Southamptoniin sekä Leicesteriin, niin missähän sitä Fantasiavalioliigan-tilastoissa keikkuisi!?

Miten pääsee mukaan?

Jos et ole vielä mukana Betssonin sponsoroimassa Faneille.comin Fantasiavalioliigassa, niin liity. Koskaan ei ole liian myöhäistä tarrata kiinni matkaan – jokaisella uudella joukkueella on hyvät mahdollisuudet kierroksen kärkisijoille. Jokaisen kierroksen parhaalle joukkueelle lähtee siis palkinnoksi Valioliigamatka. Viides matka lähtee siis voittajat tavoitettua jakoon, mutta vielä on 33 matkaa jaossa. Yksin ei reissuun tarvitse lähteä seikkailemaan, sillä matkat suoritetaan neljässä osassa kauden aikana, muiden suomalaisten fanien seurassa. Tsekkaa säännöt ja ohjeet tästä.