Huuhkaja-sankari Hurmeella lupa nousta myös Romaniaa vastaan

Huuhkajien tasoitusmaalin Kreikkaa vastaan iskenyt puolustaja Jarkko Hurme ravasi ottelussa oikeaa laitaa edestakaisin ja yhdestä noususta syntyi Suomen tasoitusmaali. Hurme uskoo saavansa luvan tukea hyökkäyksiä myös tiistaisessa Romania-ottelussa, mikäli saa jälleen kutsun avauskokoonpanoon.

Hurme pelasi ensimmäisen koko ottelunsa maajoukkueen karsintaottelussa ja esiintyi edukseen. Hän ei pidä mahdottomana, että pystyisi valtaamaan laitapuolustajan paikan pysyvästi itselleen.

– Jos taso pysyy samanlaisena, niin miksipä ei, pohtii Hurme.

Oululaislähtöinen pikakiituri oli koko ottelun lähtötelineissä, mutta ei päässyt kunnolla irti kuin pariin otteeseen. Hänen mukaansa puolustajien nousut antavat vaihtoehtoja koko joukkueelle

– Meidän pakkien halutaan lähtevän ja antavan mahdollisuuden syöttää sinne. Jos teen aloitteen laidasta, niin laitapakki voi katsoa, että hän lähtee ottamaan minua ja siten keskelle tulee tilaa. Kaikki liittyy kaikkeen eikä pelkästään minulle tarvitse palloa pelata, Hurme analysoi.

Tiistaina vastaan asettuva Romania on hieman samantyyppinen joukkue kuin Kreikka. Hurme tiedostaa vastustajan vaarallisuuden.

– Olemme katsoneet hieman Romanian ensimmäistä karsintaottelua Kreikkaa vastaan ja tällä hetkellä olemme sen tiedon varassa. Heillä on hyvin organisoitu puolustus ja tosi vaarallisia vastaiskuja. Sähäkkiä hyökkääjiä, puolustaja ennakoi.

Hurme uskoo, että puolustajat ovat jälleen aktiivisessa roolissa Huuhkajien hyökkäyspelissä myös tiistaina

– Kun aloimme Kreikka-pelissä hieman rohkeammin hyökätä, niin saimme pelin itsellemme. Jos jatkamme samalla tavalla, niin uskon että lupa nousta on.

Tule paikanpäälle Olympiastadionille todistamaan onko Hurme avauksessa myös Romaniaa vastaan. Jos sinulla ei ole vielä lippua matsiin, niin nappaa sellainen itsellesi ja kaverillesi linkin takaa. Jaossa 12kpl 1+1 lippuja Suomi-Romania matsiin. Ohjeet linkin takaa.