Laiha lauantai ennen supersunnuntaita?

 

Hyvää lauantaiaamupäivää kaikille. Nyt kun kaffet olen saanu juotua on aika kurkistaa hieman päivän urheilutarjontaan. Samalla kun käy lukasemassa ennakoita Englannista alkaa vakiokin päässä muovautumaan. Hyvää ohjelmaa siis lauantaiaamuksi!

Ensiksi kuitenkin hokiin, koska se ainakin tässä kotikatsomossa pärähtää ensimmäiseksi käyntiin.  Klo 12.25 päivän aloittaa Karjala-turnauksen  ottelu Ruotsi-Venäjä. Tshekistä ei ollut Ruotsille vastusta, mutta veikkaan että Venäjä pistää kunnolla kampoihin. Pitää samalla väijyä Ruotsia huomista ajatellen.

Neljältä kerkeää ainakin hetkeksi tenniksen pariin kun ATP World Tour jatkuu ottelulla Del Potro – RF. Nadalhan kerkesi jo viikolla varmistamaan maailmanlistan ykköstilan, mutta turnauksen voitosta pelataan tietenkin tosissaan! Ja selostamossa MTV Maxin puolella Hedman!

16.25 MTV Sportilta ja JOPA MTV3:lta Suomi-Tshekki! Miten Suomen peli on kehittynyt Venäjä-ottelusta? Onko puolustuspelaamisen ja avauspelin virheisiin puututtu? Mikä on Tshekin tila Ruotsilta otetun 6-0 selkäsaunan jäljiltä? Vievätkö veljekset Kontiola-Aaltonen-Pyörälä Tshekin pitkätukkia? Kiss-Kiss-Bang-Bang ja vähintään 7-0 taululle?

Klo 16.55 Vakioseuranta ja valioliigan ottelu Chelsea-West Bromwich Albion. Hazard palaa luultavasti Chelsean kokoonpanoon. WBA on voittanut ainoastaan kolme kauden kymmenestä ottelustaan. Chelsea paukutti mestarien liigassa kolme maalia Schalken verkkoon Samuel Eto’on osuessa kahdesti.

Iltapelinä nähdään Norwich-West Ham 19.25. Jatkaako Jässi nollaputkea kolmeen otteluun. Norwich otti viime ottelussa kuokkaan Cityltä 7-0. West Ham pelannut kaksi viimeistä ottelua viihdyttävästi 0-0.

Tennistä pelataan vielä 21.45 Djokovic-Gasquet ja yöllä UFC Fight Night.