”Jos pelaat tuolla tavalla, niin älä valita, jos saat kolhuja”

Viaplay Logohttps://viaplay.fi/sarjat/jalkapallo/ligue-1

Paris Saint-Germain on vahvistanut, että tähtipelaaja Neymar on loukannut oikean jalkansa jalkapöydän. Saman jalkavamman vuoksi Neymarilta meinasi jäädä viimekesäinen jalkapallon MM-turnaus pelaamatta.

Ensi kuussa pelattava mestareiden liigan kohtaaminen PSG:n ja Manchester Unitedin välillä on tämän myötä iso kysymysmerkki Neymarin osalta. Maailman kalleimmaksi pelaajaksi tituleerattu Neymar nilkutti pois reilun tunnin pelin jälkeen, kun joukkue kohtasi Strasbourgin Ranskan cup-ottelussa. PSG voitti ottelun 2-0. PSG:n manageri Thomas Tuchel kävi kuumana tuomarin suuntaan, sillä hänen mielestään Neymaria ei suojeltu tilanteessa tarpeeksi.

Daily Mailin mukaan PSG:n manageri Thomas Tuchel kävi kuumana tuomarille, sillä hänen mielestään tuomari ei suojellut tarpeeksi Neymaria. Strasbourgin manageri Thierry Laurey ja joukkueen kaksi kenttäpelaajaa puolestaan jakoivat kritiikkiä Neymarin suuntaan, valittaen Neymarin pelaavan tavalla, joka aiheuttaa hänelle kolhuja.

– Se on hänen tyylinsä. Mutta jos pelaat tuolla tavalla, niin älä valita, jos saat kolhuja, Strasbourgin keskikenttäpelaaja Anthony Goncalves totesi.

Mielenkiintoista asiassa onkin, runnellaanko Neymaria tavallista enemmän hänen joidenkin mielestä filmaamiseen turvautuvan pelityylinsä vuoksi.

Lähde: Daily Mail

Kansikuva: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images