27.11. Jokerit-HIFK -kilpailun tulokset

Real Madrid celebrating a goal against Galatasaray in Champions League November 28th 2013Kuun loppu lähestyy kovaa vauhtia ja samoin päättyy monet meidän kisoistamme, eilen julkistettiin sekä New Yorkin matkan voittaja ja lätkämatsilippujen voittajat ja tänään julkistetaan toinen voittaja perjantain 29. päivän Jokerit-HIFK -paikalliskamppailuun. Voittaja vie matkaansa kaksi lippua loistavilta paikoilta ja kaksi 25€ iTunes-lahjakorttia.

Tehtävä oli kommentoida blogiimme eilisillan Mestarien liigan ottelun Real Madrid-Galatasarayn välinen lopputulos. Galatasaray ei paljoa armoa saanut kommenteissa, vaan jokainen laittoi Realin voittamaan ottelun ja suurin osa aika isolla maalimäärällä. Aivan syystä, koska Madrid teurasti turkkilaiset 4-1 ja ei jättänyt mitään epäselväksi joukkueiden paremmuudesta.

Oikeita veikkauksia tuli kaksi kappaletta, joten käytimme Kekkonen-applikaatiota, tuota tieteen ja taiteen ihmettä ja kolikko napsahti tällä kertaa Samu Kurikan kohdalle, joten onnea Samu, voitit liput! Olemme olleet sinuun jo yhteydessä, joten tarkastahan sähköpostisi.