Mestarien liigaa suorana Münchenistä, Bayern Munich – Manchester City

FC Bayern Muenchen - Training

Terveisiä täältä erittäin lämpimästä ja aurinkoisesta Münchenistä ja hotellin sohvalta. Tänään on luvassa Mestarien liigan ottelu kotijoukkue Bayern Munichin ja Manchester Cityn välillä. Joukkueet ovat maailman parhaimmistoa ja voittajalle on luvassa D-lohkon kärkipaikka ja hieman helpompi vastustaja seuraavalle kierrokselle. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin turvassa omasta lohkostaan ja Cityä odottaa pitkä ja raskas joulurupeama, niin se voi tarkoittaa, että molemmat joukkueet ottavat illan pelin aika rennosti ja suurta urheilujuhlaa tuskin nähdään. Noh, ehkä täältä Baijerin pääkaupungista löytyy jotain muuta viihdykettä tämän lisäksi.

Tänään pelataan normaali kierros ja itseä luonnollisesti kiinnostaa eniten oman joukkueeni Juventuksen kamppailu Galatasarayta vastaan. Turkkilaiset ovat imeneet omiin varsin paljon ja Juventuksella on ollut hyvä meno päällä koko kauden, joskin maaleja ei ole tullut ihan toivotulla tavalla. Turkin Barcelonan on pakko voittaa ottelu päästäkseen jatkoon, joten helpolla pisteitä ei tuossa ottelussa tulla jakamaan. Lohkon toisessa ottelussa FC Kööpenhamina kohtaa kotonaan Real Madridin, joka on jo tiensä jatkoon selvittänyt. Mikäli Galatasaray ja Juventus pelaavat tasan ja Kööpenhamina voittaa, tanskalaiset ovat jatkossa.

SC Freiburg v Bayer Leverkusen - DFB Cup

A-lohkossa on myös paljon pelissä Shaktar Donetskin ja Bayer Leverkusenin välillä, pystyykö Sami Hyypiä viemään joukkueensa jatkoon Real Sociedadia vastaan. Bayerilla on ollut hyvä meno päällä ja voitto Dortmundista toi varmasti kaivattua varmuutta ja luottamusta omaan peliin. Voitto on ainoa mikä Leverkusenin pelastaa, sillä vaikka tasapelillä päästäisiin tasoihin ManUlle häviävän Donetskin kanssa, maaliero veisi Ukranialaiset jatkoon.

C-lohkossa jatkopaikasta kilpailevat todennäköisesti Anderlechtin kaatava Olympiakos ja Portugalin Benfica, joka pitää voittaa kotonaan Paris St. Germain, jolla toki saattaa olla jo pelihalut välissä lohkovoiton varmistuttua. CSKA Moskovan ja Viktoria Plzenin matsi ei kiinnosta ketään.