”Missä Di Marian olutpullo nyt on?” – ManU:n kannattajat liikkeellä ”trolliasenteella”

C-More LogoMestareiden Liigan ottelut suorana C-Morella.

Manchester United pudotti PSG:n jatkosta Mestarien Liigassa, noustuaan kahden maalin takaa-ajoasemasta vierasmaalisäännöllä jatkoon. Ottelun jälkipuinneissa ManU:n fanit ovat ”trollanneet” eli ärsyttäneet/provosoineet entistä hyökkääjäänsä, joka esiintyi ottelussa PSG:n paidassa.

Angel Di Maria esiintyi Manchester Unitedin väreissä kaudella 2014-2015 ja tuolloin mies viimeisteli kolme maalia 27 ottelussa. Di Mariaan oli kohdistettu suuria odotuksia, kun mies siirtyi tuolloin ennätyksellisellä, lähes 60 miljoonan punnan siirtosummalla ManU:un. Kausi sujui mollivoittoisissa merkeissä ja Di Maria lytättiin brittimediassa ”vuoden floppihankinnaksi”. Viiden vuoden sopimuksesta huolimatta vuosi jäi ManU:ssa ainoaksi ja mies siirtyi nykyiseen seuraansa, PSG:hen.

Manchester Unitedin faniryhmä ”punaiset paholaiset” oli mielissään, kun he pääsivät kuittailemaan argentiinalaiselle Di Marialle, sillä mies oli kiroillut Old Traffordin yleisölle ensimmäisessä kohtaamisessa joukkueensa avausmaalin jälkeen. Tuolloin PSG oli parempi maalein 2-0. Kannattajat olivat heittäneet kentälle olutpullon ja Di Maria oli esittänyt ottavansa kulauksen pullosta.

Yksi ManU:n kannattajista kysyi joukkueensa päästyä kahdeksan parhaan joukkoon: ”Missä Di Marian olutpullo nyt on?”, nähtyään argentiinalaisen tyrmistyneen ilmeen päätösvihellyksen jälkeen. Vanhoja kaunoja ManU-ajoilta saattoi olla taustalla, mutta tässä tapauksessa Di Marian humoristinen kulaus nostettiin esiin ainakin ärsyttämistarkoituksessa.

Photo by: Marc Atkins/Getty Images

Kansikuva: Gareth Copley/Getty Images

Lähteet: Daily Mail, Twitter