Vetomiehet: Tasaista jalkapalloromantiikkaa Estádio do Dragãolla

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Jos Mestarien liigan tiistaiotteluissa paukutellaan 14 maalia, silloin ei tarvitse hirveästi miettiä over-vetojen osumista. Me nappasimme löysät pois Manchesterista yli 2.5 maalilla.

Keskiviikkona sopii odottaa huomattavasti tiukempia otteluita. Sevilla ja Juventus ovat toki selviä suosikkeja, mutta Leicesterin tuhkimotarinan jatkuminen ja tällä kaudella kotonaan vielä voittamattoman FC Porton sopii odottaa antaa oivan vastuksen isommilleen.

Eilinen vetopäivä oli helppo kun valittu ottelu eteni kaavaillun mukaan ja kerroinkin oli pelattavan rajoissa. Tänään pitää käyttää jo hieman aivonystyröitä, sillä esimerkiksi Sevillan kerroin 1.40:n tietämillä on täysin naurettava. Jos jotain Andaluciaan haluaa pelata, olisi näillä kertoimilla haettava pelejä melkeinpä vieraiden maalin tai venymisen kautta.

Me kuitenkin kiinnitämme huomiomme Estádio do Dragãolle, jossa kaksi aikakautensa suurinta maalivahtia, Iker Casillas ja Gianluigi Buffon, iskevät yhteen. Mikäli kaipaat romantiikkaa keskiviikkopäivään, meiltä lähtee vahva lukusuositus jalkapallotoimituksen kirjoittamalle, herrojen uraa käsittelevälle tekstille.

FC Porto ei halvalla nahkaansa myy ja Juventus voi tyytyä iloisin mielin esimerkiksi 1–1-tasapeliin. Vanha Rouva on papereissamme suosikki vaikka Giorgio Chiellinin ja Andrea Barzaglin pelaaminen on epävarmaa.

Me näemme ottelun kahden kovavireisen joukkueen äärimmäisen tasaisena kohtaamisena. Päässämme on pyörinyt läpi viikon 1–1-lopputulos, emmekä tästä lähde päätämme pyörtämään. Rohkea rokan syö, isketään lapulle Vetomiesten historian ensimmäinen tulosvetovihje 1–1-tuloksella.

Unibet tarjoaa kohteelle kertoimen 6.30, mikä napataan peleihin. Betsafe puolestaan tarjoaa asiakkailleen 15 € talletuksella ViaPlay-palvelun kuukaudeksi kotiin, lue lisää ja lunasta tarjous Betsafen sivuilta!

Keskiviikon pelivalinta

Mestarien liiga: FC Porto – Juventus klo 21.45
Lopputulos: 1–1 @ 6.30, 1u (linkki vie suoraan Unibetin Mestarien liigan kertoimiin)

Kuva: Claudio Villa/Getty Images