Vetomiehet: Maaleja Manchesteriin ja ViaPlay kotiin kuukaudeksi

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Vedimme pitkän happihyppelyn vetojen osalta. Viime viikon keskiviikkona tappioon päättyneen vedon Napoli yli 1.5 maalia jälkeen emme ole paljoa pelailleet. UCL:n tehdessä paluun on jälleen iskun paikka.

Manchester City isännöi AS Monacoa klo 21.45 alkavassa ottelussa. Kuten Faneille.comin futisosasto on jo todennutkin, vieraiden hyökkäys on tehnyt eniten maaleja Euroopan top-5-sarjoissa. Vaikka Manchester on parantanut otteitaan ja pitänyt nollan neljässä viidestä edellisestä pelistään, eivät vastukset ole olleet Valioliigan kärkipään jengejä.

Monacolla on allaan nihkeä 1–1-tasapeli Bastiaa vastaan, mutta tuossa ottelussa oli suorastaan huutava vääryys ettei Monaco tehnyt enempää maaleja. Cityllä on laadukkaampi materiaali, mutta Monaco ei tule olemaan otteluparissa vailla saumoja.

Me näemme futistoimituksen tapaan otteluparin varsin maalirikkaana ja viihdyttävänä. Mikäli Monaco onnistuisi iskemään vierasmaalin illan ottelussa ja välttämään ison tappion, jäisi toiseen otteluun varsin maukkaat panokset.

Maaleja, maaleja ja ViaPlay kuukaudeksi kotiin Betsafelta!

Vaikka miten puntaroimme illan ottelua, emme jaksa uskoa vähämaaliseen lopputulokseen. Betsafe tarjoaa yli 2.5 maalille kertoimen 1.64, mikä kelpaa pieneen peliin.

Lyö veto sisään 15 € riskittömällä vedolla ja saat ViaPlay Sportin kuukaudeksi kotiisi! Betsafe tarjoaa 15 € riskittömän vedon ja ViaPlay Sportin kotiisi kuukaudeksi, lue lisää tarjouksesta Betsafen tarjoussivulta

Joko käytit ViaPlay-tarjouksen? Betsafen tarjoaa myös riskittömän vedon Mestarien liigan keskiviikon peleihin kun lyöt tiistain otteluista vetoa vähintään 25 eurolla, lisätiedot riskittömästä vedosta löydät täältä.

Keskiviikon vetovalinta: 
Mestarien liiga: Manchester City – AS Monaco, klo 21.45
Yli 2.5 maalia @ 1.64, 2u

Kansikuva: Getty Images