PSG putosi Manchester Unitedille Mestareiden Liigassa – rajua tekstiä Neymarin suusta

C-More LogoMestareiden Liigan ottelut suorana C-Morella.

Manchester Unitedin tämän kauden toistaiseksi ainoa tappio Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa tuli juuri PSG:tä vastaan, joukkueiden kohdatessa ManU:n kotikentällä Mestareiden Liigan neljännesvälierien 1. osaottelussa. ManU kellisti PSG:n kuitenkin vieraissa maalein 3-1 ja eteni jatkoon vierasmaalisäännön turvin.

Ottelun loppu oli dramaattinen, sillä VAR-tarkistuksen jälkeen havaittiin pallon osuneen PSG:n Presnel Kimpemben käteen. Näin ollen ManU:lle tuomittiin rangaistuspotku tuomarin antamalla lisäajalla (90+4) sekä mahdollisuus edetä jatkoon enemmän vierasmaaleja tehneenä joukkueena.

Rankkarin varmistuttua valinta oli yllättävä – laukomaan asteli Marcus Rashford, 21-vuotias hyökkääjä, joka ei ollut koskaan aikaisemmin ampunut rankkaria ja mies laitettiin kovan hermopaineen alle laukomaan. Tilanne oli selvä – ampumalla ohi Rashford tulee kantamaan epäonnistujan taakkaa niskassaan todella kauan, viimeistelemällä maalin mies vie ManU:n jatkoon ensimmäisenä joukkueena 0-2-kotitappion jälkeen.

Vastassa Rashfordilla oli Gianluigi Buffon, yksi kaikkien aikojen kokeneimmista maalivahdeista ja ympärillä 50 000 pariisilaista viheltämässä. Buffon aavisti oikeaan suuntaan, mutta Rashfordin laukaus lähti lujaa aivan yläkulmaan ja se ei jättänyt mahdollisuuksia torjuntaan.

Ottelun tuomarina toiminut Damir Skomina tulkitsi sääntöjä UEFA:n sääntöjen mukaan, mutta tulkinta on kyseenalainen, sillä Kimpembe ei koskenut tahallisesti palloon kädellään, vaan pyrki blokkaamaan laukauksen selällään, käsien ollessa suorina sivulla.

Loukkaantuneiden kirjoissa oleva PSG:n brassitähti Neymar ei sulattanut ratkaisua, vaan vaahtosi tuomareiden suuntaan hyvinkin rajusti. kehottaen heitä painumaan v*****n.

Jatkopaikan myötä Manchester Unitedista tuli kautta aikain ensimmäinen joukkue, joka eteni jatkoon, hävittyään ensimmäisen osaottelun kotikentällään kahdella tai useammalla maalilla. PSG on nyt pudonnut Mestareiden Liigasta kolmena vuotena peräkkäin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Kansikuva: Laurence Griffiths/Getty Images

Lähteet: Instagram, Daily Mail, Skysports