Vetomiehet: Atlético nylkee Leverkusenin elävältä

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Keijoilu, tuo lähes jokaisessa vedonlyöjässä piilevä kyky, on vaarallinen pitkässä juoksussa voitollista puuhastelua tavoitellessa. Joskus se kannatta, useimmiten ei. Tiistaina teimme vedonlyönnin näkökulmasta viisaita ratkaisuja, kun pelasimme vain Juventuksen suoraa voittoa ja underia Leicesteriin.

Keskiviikkona jatketaan Mestarien liigan parissa, kun Atlético Madrid isännöi Leverkusenia ja Monaco Manchester Cityä.

Filipe Luis ja Gabi ovat isänniltä korttitilin täyttymisen takia sivussa, mikä osaltaan nostaa vieraiden mahdollisuuksia. Mutta ollaanpa nyt rehellisiä. Leverkusen on valmentajavaihdoksestaan huolimatta edelleen pahasti sekaisin. Dortmundille kärsityn 6–2-tappion jälkeen kenkää saanut Roger Schmidt jätti seuran, mutta vasta syöstyään Leverin syöksykierteeseen. Viikonloppuna Leverkusen pelasi Bremenin kanssa 1–1-tasapelin ja peli oli edelleen kaukana valmiista.

Muutamista kysymysmerkeistä ja poissaoloista huolimatta Atléti on valtaisa ennakkosuosikki. Huononakin päivänä Atléti pystyy luottamaan Vicente Calderonilla puolustukseensa. Lisäksi vaarallisen näköisesti Deportivo-ottelussa loukkaantunut talismaani Fernando Torres on alustavien tietojen mukaan vähintään vaihtopenkillä mukana, mistä Los Colchoneros saa lisävirtaa. Sen sijaan Kevin Gameiro on ottelusta sivussa.

Leverkusenin pitäisi voittaa käytännössä kolmella maalilla, mikä on käytännössä mahdoton tehtävä. Ottaako Lever riskiä ja lähtee hyökkäämään hinnalla millä hyvänsä? Nääh, emme usko. Se olisi viimeinen niitti vieraiden arkkuun ja näin käydessä lukemat äityisivät rumiksi.

Unibet tarjoaa Atlétin voitolle kertoimen 1.60, mutta korotetaan panoksia ja isketään aasialaisella tasoituksella Atlético -1.0, mikä saa kertoimen 1.95. 2–0, 3–1-tyyliset lukemat ovat hyvin lähellä todennäköisimpiä lopputuloksia.

Toisessa parissa Monacolla on heikot oltavat kolmesta vierasmaalistaan huolimatta. However. Emme kuitenkaan ole valmiita allekirjoittamaan kotijoukkueen altavastaajan asemaa. Cityn puolustus on lähinnä tasoa vitsi, ja vaikka Guardiolan tiimi on parantanut puolustamistaan, on Monaco tällä hetkellä kotikentällään tulikuuma.

Monaco ottanee voiton, mutta jatkopaikka voi jäädä haaveeksi. Odotamme ottelusta varsin vauhdikasta ja maalirikasta, eikä over-vedot ole missään nimessä virhe. Lähdemme rohkeasti hakemaan isompaa kerrointa Betsafelta, joka tarjoaa yhdistelmäkohteelle molempien joukkueiden maali + kotivoitto kertoimen 3.85. Todennäköisimpinä lopputuloksina pidämme 2–1, 3–2-tyylisiä lukemia.

Keskiviikon Mestarien liigan vetovalinnat

klo 21.45
Atlético Madrid – Bayer Leverkusen, Atlético -1.0 @ 1.95. 2u. (Unibet)
AS Monaco – Manchester City, AS Monaco voittaa ja molemmat tekevät maalin @ 3.85. 3u.

Uusi asiakas? Betsafe tarjoaa uusille asiakkailleen 50 € edestä ilmaisvetoja, Unibet 100 % talletusbonuksen.

Kuva: Getty