Englanti – Italia klo 01.00

Kello yhdeltä alkavassa ottelussa kohtaavat kaksi suurta jalkapallomaata, kun Englanti haastaa Italian.

Asetelma

Ottelussa kohtaavat kaksi vahvasti puolustuspeliin vannovaa joukkuetta, joten maaleilla ottelussa tuskin tullaan mässäilemään. Kumpikaan joukkueista ei tahdo hävitä avausotteluaan, koska lohko on äärimmäisen kova. Molemmat joukkueet selvittivät tiensä karsinnoista Brasiliaan puhtaalla pelillä.

Englanti

Roy Hodgsonin ryhmän valmistautuminen kisoihin on sujunut mallikkaasti ja pahoja loukkaantumisia ei viimeistelyleirillä ole tullut. Joukkueen hyökkäyspeli perustuu Wayny Rooneyn ja Daniel Sturridgen yhteispeliin. Kokemattomat Adam Lallana ja Raheem Sterling saavat todennäköisesti paikat avauksesta ja toivotaan ettei poikien päät mene sekaisin isoissa valoissa. Kenraaliharjoitus Hondurasta vastaan ei mennyt kolmelta leijonalta täysin nappiin ja tuloksena oli 0-0 nyhjäys.

england

Italia

Italia pelasi kenraalinsa brasilialaista seurajoukkue Fluminesea vastaan, jonka Italia voitti 5-3. Tätä ennen Azzurrit hankasivat Luxemburgin kanssa 1-1 tasapelin. Italian valmentaja Cesare Prandelli on käyttänyt viime peleissä neljän puolustajan linjaa vanhan tutun kolmen linjan sijaan. Toinen mielenkiinnon kohde taktiikan puolelta on se, että lähteekö Italia kahdella vai yhdellä kärjellä. Kahdella kärjellä pelatessa Prandelli laittaa todennäköisesti Mario Balotellin pariksi Seria A:n maalikuninkuuden voittaneen Ciro Immobilen, joka iski Fluminesea vastaan kolme maalia ja syötti kaksi. Dortmundiin siirtynyt Immobile on kokematon kaveri näissä karkeloissa, mutta voi olla Italian jokerikortti.

italy

Pelin kulku

Molemmat joukkueet parkkeeraavat todennäköisesti minibussin omalle alueelleen. Joukkueet pyrkivät pitämään vastustajan mahdollisimman pitkään nollilla ja luottavat vastahyökkäyksiin. Ei olisi mikään ihme, jos ottelu päättyisi maalittomaan tasapeliin. Keskikentällä käydään kovaa taistelua kahden legendan välillä, kun Englannin Steven Gerrard haastaa itse Andrea Pirlon.

Se joukkue, joka uskaltaa enemmän pelata, voittaa. Jos Roy Hodgsonilta riittää uskallusta oikeasti laittaa kentälle uudet, nuoret kaverit, Englannilla on hyvä sauma ottaa kolme pistettä. Mutta ­ en oikein usko, että hän näin tekee ja sitä kautta pelkään, että Italia vie pisteet 1-0 voitolla. Pahimmillaan ottelu voi olla EM-kisojen pelin toisinto, jossa molemmat joukkueet pelasivat vahvasti puolustuksen kautta jonkinlaisilla blokkipuolustuksilla.. Toivottavasti näin ei käy. Itse pelaajana toivon, että kentälle laitetaan ne pelaajat, jotka voivat tehdä henkilökohtaisia ratkaisuita ilman, että joukkueen tasapaino hajoaa. Arvaukseni on, että ottelu voitetaan yhdellä maalilla ja sen maalin todennäköisempi tekijä on Italia. Tim Sparv SpVgg Greuther Fürth / Huuhkajat

Vedonlyönti

Pelisuosituksemme: Englanti – Italia: Lopputulos + Totaali 2.5: Tasapeli+ Alle 2.5 maalia @ 6,95

Koska panokset ovat ensimmäisessä ottelussa suuret, luotamme vähämaaliseen kamppailuun. Molemmat joukkueet ovat tasapeliherkkiä, joten alle 2.5 maalia + tasapelin kerroin houkuttelee. Kuitenkin, koska kyseessä on niin pienten marginaalien peli, jätämme tämän kohteen pelaamatta ja suollamme euromme illan muihin kohteisiin. Eilinen Espanja – Hollanti näpäytti meitä sen verran pahasti ranteille, että katsellaan miten muut ”kovat ottelut” menevät avauskierroksilla.

Tuplaa talletuksesi Betssonilla. Lunasta 100€ bonus Betssonin vedonlyöntiin tästä.