Etelä-Korea – Algeria, klo 22.00

H-lohkon toisen kierroksen avausottelussa kohtaavat Etelä-Korea ja Algeria. Porto Alegressa, Estadio Beiralla kohtaavaan otteluun ennakkosuosikkina lähtee Etelä-Korea.

Asetelma

Avausottelussaan 2-1 tappion Belgialle kokenut Algeria tarvitsee vähintään tasapelin pitääkseen jatkopaikan kohtalon omissa käsissään. Myöskään 1-1 tasapelin Venäjän kanssa pelanneella Etelä-Korealla ei ole varaa tappioon, sillä silloin joukkue tarvitsisi vähintäänkin voiton Belgiasta, eikä silloinkaan jatkopaikka olisi varma. Joukkueet kohtasivat viimeksi vuonna 1985, jolloin Etelä-Korea oli parempi maalein 2-0.

Etelä-Korea

Etelä-Korean peli oli suoraan sanottuna kuraa Venäjää vastaan. Joukkue sai johtoaseman kautta voiton avaimet käteensä, mutta vetäytyi puolustamaan 1-0 johtoaan, ja vain kuusi minuuttia avausmaalin jälkeen Venäjä kuittasi tilanteen tasoihin. Hyvin perinteisellä 4-4-2 muodostelmalla pelannut Hong Myun-bon miehistö ei oikein saanut peliään käyntiin koko 90 minuutin aikana. Isoimmat ongelmat olivat Venäjän puolustuksen kanssa, sillä tila ja aika loppuivat kesken eikä keskikenttä noussut tarpeeksi tukemaan hyökkäyksiä. Odotettavissa ei juurikaan ole muutoksia, tosin vaihdosta kentälle tullut maalintekijä Lee Keun-Ho odottaa avauskutsua.

korea 22.6.Algeria

Isona altavastaajana Belgia-otteluun lähtenyt Algeria oli suoraan sanottuna melkoisessa pesurissa Belgiaa vastaan, mutta puolusti ihailtavan kurinalaisesti Belgian vahvaa hyökkäystä vastaan. Johtoaseman rangaistuspotkulla saanut Algeria sai aikaiseksi vain kolme maalintekoyritystä koko ottelun aikana, ja ainoa maalia kohti suuntautunut laukaus oli maaliin johtanut rangaistuspotku. Belgia on vahva joukkue, mutta olisin mielelläni nähnyt johtoasemassakin prässiä korkeammalta ja aktiivista yritystä 2-0 maalintekoon myös toisella puoliajalla. Yli tunnin mittainen puolustaminen 1-0 johtoasemassa Belgian tasoista joukkuetta vastaan ei ole helppoa. Etelä-Koreaa vastaan Vahid Halilhodžićin miehistö lähtee varmasti olemaan aavistuksen verran aktiivisempi hyökkäyssuuntaan. Todennäköisesti kuitenkin Algeria parkkeeraa Iranin tavalla bussin omalle 16 rajalleen ja toivoo mahdollisuutta erikoistilanteiden kautta.

algeriaPelin kulku

Etelä-Korea lähtee otteluun suosikkina, mutta tasaisessa lohkossa ottelut voivat pyörähtää ihan miten vain. Todennäköisesti Etelä-Korea on aktiivisempi pallon kanssa ja Algeria keskittyy puolustamaan kurinalaisesti omaa päätään ja hakemaan mahdollisuuksiaan vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista. Avainasemassa Etelä-Korean kannalta on, uskaltaako se nostaa keskikentän linjaa tarpeeksi ylös, jotta Algerian 4-3-2-1-muodostelma saataisiin sahattua syötöillä auki. Etelä-Korea ei kuitenkaan ole vakuuttanut karsinnoissa tai ensimmäisessä ottelussaan, joten vähämaalinen lopputulos on mitä todennäköisin.

Algeria ei päästänyt Belgiaakaan helpolla ja se pelasi hyvän pelin. Nyt heiltä on saattanut yllätysmomentti mennä ja Etelä-Korea lähtee varmasti hyvin valmistautuneena otteluun. Algeria ei varmasti paperilla juuri näytä miltään, mutta heidän kansaan täytyy olla varovainen. Ei tästä lohkosta uskalla yhtään sanoa miten nämä pelit menevät. – Lukas Hradecky, Huuhkajat

Vedonlyönti

Ottelusta on todella vaikea veikata mitään. Maaleja tuskin nähdään montaa. Lähdemme pelaamaan rohkeasti kertoimia vastaan, ja luotamme Algerian kurinalaisen puolustuksen kestävän Etelä-Korean maalintekoyritykset. Samalla luotamme siihen, että Algeria saa muutaman maalintekotilanteen ja onnistuu järkyttämään lievänä ennakkosuosikkina lähtevää Etelä-Koreaa. Pelaamme Algerian voittoa ja alle 2.5 maalia kertoimella 6.00

ETELA-KOREA VS ALGERIATuplaa talletuksesi Betssonilla. Lunasta 100€ bonus Betssonin vedonlyöntiin tästä.

*Jatkamme 10 % sijoitusta per päivä. Tänään jaamme käytettävissä olevan rahan niin, että emme sijoita triplaan ollenkaan, vaan pelaamme kolme sinkkua ja kolme tuplaa.