Kroatia – Meksiko klo 23.00

A-lohkon päätöskierroksesta voi vielä muodostua odotettua dramaattisempi. Brasilia sekä Meksiko ovat neljällä pisteellä lohkon kärjessä, mutta Kroatia vaanii vain pisteen päässä. Lohkon ottelut pelataan samaan aikaan eri paikkakunnilla, joten pelissä on panosta täydet 90 minuuttia. Ottelu pelataan Recifen Arena Pernambucolla.

Asetelma

Paljon on viimeisen kierroksen varassa. Voitolla lippu jatkopeleihin on lohkon kolmelle kärkijoukkueelle tarjolla. Mutta mahdollisuus on myös siihen odottamattomaan: Jos Brasilia häviää ja tämä ottelu päättyy tasan, ovat kisaisännät ulkona. Brasilialle riittää kuitenkin ottelussa Kamerunia vastaan jo tasapeli jatkopaikan lunastamiseen, mutta silloin lohkon arvokas kärkipaikka on muiden käsissä.  Tässä ottelussa lähtökohtaisesti taistellaan jatkopaikasta. Kroatian on lähtökohtaisesti ottelu pakko voittaa ja se lupaa matsille hyvää.

Kroatia

Kroatia hävisi oman avausottelunsa Brasilialle, mutta Mario Mandžukićin palattua pelikiellon jälkeen Kamerun-otteluun alkoivat toiset tuulet puhaltaa. Kamerun toisaalta avasi itse tien Kroatialle helppoon voittoon, mutta jos yhdellä miehellä on vaikutus joukkueen peliin, niin Mario pitää nostaa esiin. Kroatian on ottelu pakko voittaa, kun taas tasapelikin riittää Mexicolle. Päävalmentaja Niko Kovac saattaa istuttaa hyökkäysvoimaisen Mateo Kovacicin joukkueensa keskikentälle Sammirin tilalle. Joukkue pääsee tuoreena ratkaisuotteluun, sillä peli Kamerunia vastaan ei muodostunut järin raastavaksi miesylivoiman ja nopeasti ratkenneen ottelun takia.

Kroatia

Meksiko

Meksiko on selviytynyt jatkoon kuudessa viimeisessä lopputurnauksessaan. Miguel Herrera tuskin tulee muuttamaan toimivaa systeemiään vaan lähtee jo kolmanteen otteluun samalla ryhmityksellä. Toisaalta Hector Moreno, Jose Vazquez sekä Paul Aguilar ovat kortin päässä varoitustilin täyttymisestä. Pistekin riittää ottelusta Meksikolle, mutta hyökkäystä ei tulla tänäänkään unohtamaan. Voitolla joukkueella on mahdollisuus nousta A-lohkon kärkeen. Meksikon turnauskäyrä on vahvasti nousussa. Tasapeli Brasiliaa vastaan oli kuin voitto ja maalivahti Guillermo Ochoa pelasi itsensä monen joukkueen hankintalistalle.

Meksiko

Pelin kulku

Meksiko tulee lähtemään otteluun täysin samalla miehityksellä sekä ryhmityksellä kuin kahteen aikaisempaan otteluunsa. Kroatia saattaa muokata ryhmitystään hyökkäyvoimaisemmaksi ja me nostammekin Kovacicin suoraan avaukseen. On mielenkiintoista nähdä kumpi joukkue ottaa kenttätapahtumat haltuunsa ja kumpi jää kyttäämään vastaiskujen paikkaa. Kroatian Ivica Olic sekä Mario Mandžukić ovat todella tärkeässä roolissa hyökkäysten päättäjinä. Jos Meksiko saa tämän kaksikon pimennettyä on se vahvoilla. Meksikon tasainen, taitava ja rohkea ryhmä voi jäädä ottelussa kyttäämään, mutta kun paikat aukeavat, se iskee kuin salama. Dos Santos sekä Peralta saavat Kroatian puolustuksen vaikeuksiin, jos tilaa ja aikaa miehille annetaan.

Peliin on hyvät lähtökohdat. Kroatia tarvitsee ottelusta voiton, jotta se pääsisi jatkoon. Meksikolle riittää tasapeli. Molemmilla on näissä kisoissa hyvä joukkue kasassa ja molemmat ovat pelanneet ihan hyvin. Toivon Kroatian voittoa, mutta en usko Meksikon tätä häviävän. Haisee aika tasapeliltä tämä ottelu. – Erfan Zeneli, Huuhkajat

Vedonlyönti

Luotamme siihen, että Meksikon nousujohteiset otteet jatkuvat eikä joukkue ainakaan häviä tätä peliä. Pienten marginaalien pelissä Meksikon tiiviimpi puolustus on valttia, ja Kroatian pakkovoitto avaa ovet Meksikon vastahyökkäyksille. 0-1 tai 0-2 lopputulos on mitä ilmeisin. Lapulle Meksikon voitto kertoimella 2.6.

kroatiameksikoTuplaa talletuksesi Betssonilla. Lunasta 100€ bonus Betssonin vedonlyöntiin tästä. 

*Jatkamme 10 % sijoitusta per päivä. Pelaamme sinkkuja, tuplia ja triplan.