MM-Jackpot: Maanantain rivipäivitys

Miljoonan metsästys jatkukoon. Jos et ole vielä kärryillä, käy lukemassa ensimmäinen kisapostaus täältä! Nordicbet siis haastoi meidät ja kaikki muut veikkaamaan futiksen MM-kisojen 48 alkusarjan matsia oikein 1X2-tyylillä. Laitamme rivejä sisään teidän palautteen ja yleisen mielipiteen pohjalta, tässä ensimmäinen versiomme. Naputtelemme viikon ajan sisään erilaisia vaihtoehtoja, tavoitteenamme näyttää NordicBetille, että mahdoton on mahdollista! Jos voitamme, jaamme rahat kaikkien ensimmäisessä postauksessa olevan lomakkeen kautta rekisteröityneille osallistujille. Lisäksi luvassa on lukuisia lohdutuspalkintoja ja muita pienempiä kisoja, joihin pääset tutustumaan täältä! Luethan myös kilpailun säännöt ja ehdot ensimmäisestä postauksesta.

Jotta hommassa olisi jotakin järkeä ja pysyisimme edes jotenkin kärryillä, lähdemme purkamaan vyyhtä numeroimalla kunkin lohkon matsit numeroilla 1-6. Jokaisessa lohkossa on täten ottelut A1, A2, A3, A4, A5, A6 (esimerkki A-lohkosta), F-lohkossa vastaavasti F1, F2 jne. Jokainen kirjain-koodi -yhdistelmä vastaa tiettyä ottelua. Käytämme pohjana NordicBetin MM-Jackpotin ottelutaulukkoa, joka perustuu otteluiden pelaamisjärjestykseen. Bongatkaa omasta mielestänne virheelliset kohteet, ja aloittakaa kommenttinne näin: C1, Kreikka tulee voittamaan, koska…/Tasuri ehdottomasti, koska… ja perusteluja kehiin! Päivitämme rivejä parhaiden ehdotusten ja yleisen mielipiteen mukaan. Kommentoikaa omat ehdotuksenne/spekulointinne joko tämän postauksen alle Faneille.comin verkkosivuille tai Facebookiin kyseisen postauksen alle! 

Viimeksi päivitimme kohteet A2 ja C4, tänään suuntaamme katseemme lohkoihin B ja E. Kohteessa B1 Espanja ja Hollanti kohtaavat avausottelussa, josta tulee tasainen. Espanja lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta Hollanti on kokenut arvokisakettu ja pystyy haastamaan Espanjaa, joten laitetaan korkeiden panoksen (todennäköinen lohkovoittaja joko Espanja tai Hollanti) ja alkukankeuden vuoksi B1 uudeksi merkiksi X.  Toinen päivitys tehdään kohteeseen E3, jossa 8-0 ilman Ribéryn panosta Jamaikaa pöllyttänyt Ranska tulee sahaamaan Sveitsin puolustuksen rikki. En usko enää hetkeäkään Sveitsillä olevan mahdollisia tuossa ottelussa, joten käännän takkini ja lyön Ranskan voiton lapulle. Uusi lyöty rivi näkyy boldattuna alla olevassa taulukossa, vanhemmat merkit (esim. B1 1) vierssä ilman boldausta.

A-lohko:B-lohko:
A1: Brasilia – Kroatia1B1: Espanja – Hollanti1
A2: Meksiko – Kamerun1B2: Chile – Ausralia1
A3: Brasilia – Meksiko1B3: Australia – Hollanti2
A4: Kamerun – Kroatia2B4: Espanja – Chile1
A5: Kroatia – Meksiko2B5: Hollanti – Chile2
A6: Kamerun – Brasilia2B6: Australia – Espanja2
C-lohko:D-lohko:
C1: Kolumbia – Kreikka1D1: Uruguay – Costa Rica1
C2: Norsunluurannikko – Japani1D2: Englanti – Italia2
C3: Kolumbia – Norsunluurannikko1D3: Uruguay – Englanti1
C4: Japani – Kreikka1 2D4: Italia – Costa Rica1
C5: Japani – Kolumbia2D5: Italia – Uruguay2
C6: Kreikka – Norsunluurannikko1D6: Costa Rica – Englanti2
E-lohko:F-lohko:
E1: Sveitsi – Ecuador1F1: Argentiina – Bosnia ja Herzegovina1
E2: Ranska – Honduras1F2: Iran – Nigeria1
E3: Sveitsi – Ranska2 1F3: Argentiina – Iran1
E4: Honduras – Ecuador2F4: Nigeria – Bosnia ja Herzegovina2
E5: Honduras – Sveitsi2F5: Nigeria – Argentiina2
E6: Ecuador – Ranska2F6: Bosnia ja Herzegovina – Iran1
G-lohko:H-lohko:
G1: Saksa – Portugali1H1: Belgia – Algeria1
G2: Ghana – USA2H2: Venäjä – Korea1
G3: Saksa – Ghana1H3: Belgia – Venäjä1
G4: USA – Portugali2H4: Korea – Algeria2
G5: Portugali – Ghana1H5: Korea – Belgia2
G6: USA – Saksa2H6: Algeria – Venäjä2

Jättäkää kommenttinne Faneille.comin verkkosivuille tämän julkaisun kommenttikenttään, tai Facebookiin tämän julkaisun alle. Tiistaina isketään lisää rivejä sisään.