Venäjä-Etelä-Korea klo 01.00

MM-kisojen ensimmäinen kierros paketoidaan keskiviikon vastaisena yönä, kun Venäjä kohtaa H-lohkon ottelussa Etelä-Korean.

Asetelma

Vuoden 2018 MM-kisaisäntä Venäjä lähtee Brasilian kisoihin melko kokeneella joukkueella, jonka avausmiehistä ehkä vain Alexander Kokorinin voi odottaa olevan mukana neljän vuoden päästä. Fabio Capellon miehistö voitti oman karsintalohkonsa pisteen erolla ennen Portugalia päästäen kymmenessä ottelussa vain viisi maalia. Seitsemän kertaa peräkkäin MM-lopputurnaukseen selvinnyt Etelä-korea oli Aasian karsinnoissa toiseksi paras joukkue Iranin jälkeen. Ennakkoarvioissa H-lohkon toinen jatkopaikka ratkaistaan Venäjän, Etelä-Korean ja Algerian kesken, kun Belgian odotetaan valtaavan kärkipaikan.

Venäjä

Venäjä palaa Brasiliassa MM-areenoille 12 vuoden hiljaiselon jälkeen. Fabio Capellon joukkue on siinä mielessä poikkeuksellinen, että siihen on valittu pelaajia vain Venäjän pääsarjasta. Karsinnoissa kokenut italialaisluotsi käytti vastustajasta riippuen joko 4-1-4-1 tai 4-2-3-1 miehitystä. Puolustavammassa formaatiossa Denis Glushakov muodostaa toisen pelaajan kanssa suojan puolustuslinjan eteen, kun taas hyökkäävämmässä formaatiossa Roman Shirokov ja todennäköisesti Viktor Fayzulin pelaavat keskellä kärjen takana. Jo 16-vuotiaana pääsarjassa debytoineen IgorAkinfeevin rooli ykkösvahtina on alkanut horjua, mutta CSKA-torjujan odotetaan kuitenkin muodostavan puolustuksen ytimen yhdessä joukkuetovereidensa Sergei Ignashevishin ja Vasili Berezustskin kanssa.RUS

Etelä-Korea

Etelä-Korean Myong-Bo Hong luottaa myös 4-2-3-1 ryhmitykseen, jossa laitapelaajat hakevat mielellään juoksuja vastustajan puolustuslinjan taakse. Ki Sung-yeung pelaa maajoukkueessa huomattavasti alempana keskikentällä kuin seurajoukkueessaan Sunderlandissa.

Korea

Pelinkulku

Karsinnoissa Venäjä nojasi vesitiiviiseen puolustukseensa. Sen sijaan Etelä-Korean vahvuus on vastaiskupelissä. Etelä-Korean nuorempi ja kevytjalkaisempi joukkue hyötyy raskaista olosuhteista, mutta Venäjältä löytyy enemmän erikoistilanneosaamista.

”Venäjä on yksi kisojen mahdollinen musta hevonen, mutta paljon on kiinni siitä miten kisat heidän osaltaan lähtevät käyntiin. Taitoa joukkueessa riittää kuten aina ja joukkuetta ehkä vähän aliarvioidaan sen myötä, kun kaikki pelaajat pelaavat kotimaan liigassa, joka on kuitenkin todella kova sarja. Uskon että Venäjän vauhti ja taito yksinkertaisesti ovat liikaa Etelä-Korealle.” -Markus Halsti, Huuhkajat

Vedonlyönti

Odotamme ottelusta tulevan vähämaalinen, kun kumpikin joukkue kyttäilee asetelmia enemmän puolustuksen kautta. Kummaltakin joukkueelta löytyy kykyä sekä taitoa ratkaista peli, mutta sitä ei lähdetä riskillä hakemaan. Tasapeli myös tyydyttää kumpaakin varsinkin, jos tasatilanteessa siirrytään ottelun loppuhetkille. Etelä-Korean henki ja taitotaso kansallissankari Myong-Bo Hongin johdolla tekee joukkueesta pirullisen. Tasapeli ja vähämaalinen ottelu on lähellä, mutta luotamme enemmän Etelä-Korean yllättävyyteen kuin varmaan Venäjän voittoon. Siksi lapulle Etelä-Korea+1.

venajakorea

 

Tuplaa talletuksesi Betssonilla. Lunasta 100€ bonus vedonlyöntiin tästä.