Perjantaibetsit: Viikko 51 – jalkapallo ja jääkiekko

Perjantaibetsit on uusi, viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia. Huomio illan tipseihin. New Jersey – Anaheim pelataan jo ensi yönä!

Liverpool-2-1-Everton-April-14-2012-Luis-Suarez-celebrates-his-goal-against-Everton-818898

21.12. Liverpool vs. Cardiff 1.19 – 6.90 – 15.00

Valioliigan 17. kierros käynnistyy lauantaina Anfieldillä, kun Liverpool saa vieraakseen Cardiffin. Joukkueet pääsevät purkamaan joulun ja uuden vuoden ympärille asettuvaa otteluruuhkaa varsin erilaisista lähtökohdista. Liverpool on jyrännyt kolme edellistä peliään yhteismaalierolla 14-2, eikä manageri Brendan Rodgersin asema voisi olla nyt varmempi. Sen sijaan Cardiffin manageri Malky Mackay steppailee heikoilla jäillä omistaja Vincent Tanin ilmoitettua sähköpostitse, että skotin on joko erottava itse tai sitten tämä erotetaan. Lauantain matsin kannalta kriittinen kysymys on kuinka Cardiffin pelaajat reagoivat tilanteeseen. Bluebirds on sarjassa 15., mikä ei ole ollenkaan hullummin nousijajoukkueelta. Mackay lienee tällä hetkellä paras mahdollinen henkilö säilyttämään joukkueen Valioliigassa, joten pelaajien voidaan odottaa pelaavan managerilleen. Liverpoolin Luiz Suarez on tehnyt yksin enemmän maaleja (16) kuin koko Cardiffin joukkue (12), joten vierasjoukkueella on paremmat on mahdollisuudet ottaa pisteitä vähä- kuin runsasmaalisesta pelistä. Liverpoolin aikainen maali saattaa hyvinkin murentaa Cardiffin taistelutahdon.

Tulosarvio: 3-0 kotivoitto.

Pelisuositus: Liverpool -1 kertoimella 1.48

Pelilinkki Betssonille

21.12. Dorussia Dortmund vs. Hertha BSC 1.34 – 5.25 – 7.80

Borussia Dortmund on onnistunut keräämään 5 edellisestä pelistään vain 4 pistettä, minkä ansiosta Bayern München on päässyt sarjataulukossa jo 12 pisteen karkumatkalle. Lauantaina Jürgen Kloppin miehistölle tarjoutuu erinomainen mahdollisuus palata voittokantaan, kun Bundesliigan heikoimpiin vierailijoihin lukeutuva Hertha saapuu Westfalen stadionille. Nousijajoukkue Hertha on ottanut 70% pisteistään kotikentällään, kun taas vieraissa berliiniläiset ovat onnistuneet voittamaan vain sarjajumbo Braunschweigin sekä varsin ailahtelevasti esiintyneen Hoffenheimin. BVB on pelannut kotonaan 8 ottelua, joista saldona on 6 voittoa ja 2 tappiota maalierolla 21-8. Tappiolliset kotiottelut ovat tulleet sarjan kärkijoukkueille Bayern Münchenille sekä Leverkusenille. Kuusi muuta kotimatsia Borussia on jyrännyt 3,5 maalikeskiarvolla. Kotijoukkue kärsii edelleen puolustuspään loukkaantumisista, mutta hyökkäyspelin kannalta keskeiset pelaajat: Lewandowski, Aubamemeyang, Mikhtaryan sekä Reus ovat kaikki täydessä pelikunnossa. Materiaalietu ja motivaatiotekijät puhuvat tässä kohteessa kotivoiton puolesta.

Tulosarvio: 4-1.

Pelisuositus: Borussia Dortmund -1 kertoimella 1.96

Pelilinkki Betssonille

21.12. New Jersey Devils vs. Anaheim Ducks 2.65 – 3.75 – 2.35

New Jersey Devils saa lauantain vastaisena yönä vastaansa 6 peräkkäistä voittoa napsineen Anaheim Ducksin. Huomionarvoista tässä on se, että tasapeliherkessä liigassa californialaisryhmä on ottanut kaikki voittonsa varsinaisella peliajalla. Myös kotijoukkue Devils on 2 matsin voittoputkessa. Anaheimin kannalta hyvä uutinen on kapteeni Ryan Getzlafin nopea toipuminen Detroitia vastaan kärsitystä laitataklauksesta. Ducks pelaa perjantaina 4 ottelun mittaisen vieraskiertueensa toisen pelinsä saatuaan levätä pari päivää, joten matkarasituksen ei pitäisi vaivata joukkuetta. Devils on tahkonnut 35 peliä maalierolla 81-87. Anaheim on pelannut ottelun enemmän tehden niissä peräti 116 maalia ja päästäen 91. Toisin sanoen Anaheim tekee otteluissaan suunnilleen maalin enemmän kuin kotijoukkue Devils. Kun merkittäviä loukkaantumisia ei ole kummallakaan joukkueella, suosittelemme maalimääriin sekä kuntopuntariin perustuen tähän otteluun vierasvoittoa.

Tulosarvio 1-3

Pelisuositus: Anaheim Moneyline kertoimella 1.81

Pelilinkki Betssonille

Perjantain rivin yhteiskerroin 5.25