Vetonurkkaus: Ketut syövät Harakat, Vanha Rouva on valttia

Betsafe LogoBetsafe tarjoaa asiakkailleen viikonlopuiksi riskittömän 20 euron mobiilivedon. Katso tarkemmat tiedot ja tartu tarjoukseen tästä!

Alkava viikonloppu on tulee olemaan jalkapallon ystäville äärimmäisen herkullinen, huippukamppailuja on nimittäin tarjolla sarjassa kuin sarjassa. Futisfanien karkkipäivä osuu kuitenkin sunnuntaille, kun Valioliigassa on luvassa Liverpoolin ja Evertonin välinen Merseyside derby sekä Unitedin ja Cityn kohtaaminen Manchesterissa. Vetovihjeemme osuvat kuitenkin muihin otteluihin.

Juventus – Inter: 1 (Betsafe: 1,70)

Betsien kannalta katseemme kohdistuu kuitenkin lauantaille. Juventus nollasi viime viikolla tylysti Napolin, pilaten samalla oman vetovihjeemme kyseiseen peliin. Lauantaina torinolaisilla on edessä vähintään yhtä kova testi, kun vieraaksi saapuu sarjakärki Inter. Kyseinen ottelu tunnetaan myös nimellä Derby d’Italia, sillä kyseessä on kaksi saapasmaan menestyneintä seuraa. Panosta ottelussa on valtavasti, koska Juventus majailee vain kahden pisteen päässä Interistä ja kiilaisi voitolla siis sarjakärkeen. Kolmen viikon takaisen Sampdoria-tappion jälkeen Juve on pitänyt maalinsa puhtaana, ja uskomme saman menon jatkuvan lauantaina. Gianluigi Buffon ja Juventuksen kotietu ovat Mauro Icardille liikaa. Lapulle siis Juventuksen voitto.

Newcastle – Leicester: 2 (Betsafe: 2,90)

Toinen kohteemme löytyy lauantain Valioliigasta, kun Newcastle saa vieraakseen aina yhtä sympaattisen Leicesterin. Leicester on pelannut Claude Puelin alaisuudessa positiivisesti ja tulee tähän otteluun allaan tärkeät voitot Tottenhamista ja Burnleysta. Leicesterin ainoat tappiot tämän kauden Valioliigassa ovat tulleet niin sanotuille kärkikuusikon-joukkueille, joten me ainakin luotamme Jamie Vardyyn ja Leicesteriin. Varsinkin, kun Newcastlen voitoton putki näyttää jo kuutta ottelua. Kertoimet ovat sitä luokkaa, että otetaan varmistukseksi otetaan Leicester draw no bet, eli tasapelillä panos palautuu.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Tsekkaa myös kotisivumme, josta löydät vihjeet perusteluineen sekä vedonlyöntibonukset! 

Kummatkin viikonlopun pelivalinnoista ovat katsottavissa Viaplay-palvelusta.

Kansikuva: Stu Forster/Getty Images